Bitcoin (BTC) komt onder $6.400 uit. Verdere daling tot $6.200 aanstaande?

2

In de afgelopen 24 uur heeft Bitcoin (BTC) de (lichtelijk) neerwaartse prijstrend waar het een week geleden aan begon voortgezet en is de waarde van de dominante cryptocurrency weer onder de $6.400 uitgekomen. Rond het middaguur bereikte BTC een dieptepunt rond de $6.350 (volgens gegevens van CoinMarketCap, dat het gemiddelde van meerdere exchanges hanteert: op Coinbase bedroeg de BTC-prijs hetzelfde moment niet meer dan $6.280).

Over de afgelopen zeven dagen gezien heeft Bitcoin zo’n 3% aan waarde verloren. Waar het een week geleden nog rond de $6.550 verhandeld werd is Bitcoin op het moment van schrijven rond de $6.350 waard. Hoewel haar dagelijkse handelsvolume met $4,6 miljard hoger ligt dan aan het begin van de maand, heeft BTC er de grootste moeite mee om het momentum rond de $6.500 vol te houden.

Bitcoin_BTC_komt_onder_de_6400_dollar_uit_verdere_daling_tot_6200_dollar_aanstaande_grafiek

Tenzij Bitcoin zich op de korte termijn terug weet te werken tot boven de $6.450 is het niet onwaarschijnlijk dat BTC binnenkort opnieuw de regio van $6.200 zal testen. Gezien de stabiliteit in de cryptomarkt is een doorbraak boven de $6.450 in de komende twee dagen echter niet heel waarschijnlijk.

Waar bij BTC met een verlies van 0,75% over de afgelopen 24 uur de schade beperkt is, registreren de grootste altcoins dagelijkse verliezen van tussen de 1% en 3%. Ethereum (ETH) is met een daling van 1,58% op het moment van schrijven $208 waard. Bitcoin Cash (BCH) zette een verdere afdaling voort en wordt met een dagelijks verlies van 1,30% voor $523 verhandeld. Ripple (XRP) is de dans ontsprongen en toont met een winst van 0,48% in de afgelopen 24 uur als enige van de tien grootste cryptocurrencies (op basis van totale marktwaarde) groene cijfers.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws