Kopieer de acties van onze analisten 30 dagen gratis

Bitcoin (BTC) prijkt op grote posters in hartje Londen, Binance bereidt zich voor op lancering

Een van ’s werelds grootste en populairste cryptocurrency exchanges, Binance, heeft een nieuwe advertentiecampagne gelanceerd in hartje Londen. De exchange bereidt zich hiermee voor op de aankomende lancering van zijn handelsplatform in het Verenigd Koninkrijk.

Bij 17 bushaltes in Londen is een grote poster te zien waarop het logo van Binance prijkt. Verder valt in koeienletters te lezen: “Geld evolueert, het is tijd om je aan te passen.” Tot slot zijn een aantal oudere fiatmunten te zien die de evolutie van geld weergeven, met een grote bitcoin (BTC) munt als eindpunt. Dit is waarschijnlijk een verwijzing naar de bekende illustratie van de evoluerende mens van Rudolph Zallinger.

- Advertentie -

De uitbreiding naar het VK werd afgelopen juni aangekondigd. In januari vorig jaar waren er echter al signalen dat Binance van plan was deze markt te betreden.

De exchange zal volledig gereguleerd zijn volgens de toepasselijke wetgeving in het land, iets wat vooral voor grotere beleggers belangrijk is. In totaal zullen er 65 cryptocurrencies beschikbaar zijn. Dit is minder dan het wereldwijde platform. Dit heeft te maken met het feit dat sommige cryptocurrencies niet voldoen aan de regelgeving en hierdoor niet mogen worden verhandeld in het VK.

Dat bitcoin steeds meer mainstream aan het worden is, werd de afgelopen tijd steeds duidelijker. Zo gaan in Zuid-Korea vijf grote banken diensten omtrent de cryptocurrency lanceren. Daarnaast zagen de fondsen van Grayscale een flinke toename in nieuw geld na een nationale tv-reclame in de Verenigde Staten en werd de bitcoin koers grafiek meegenomen in een verslag van CNBC omtrent de recente speech van de Fed.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.156,84 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.192,06 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.223,92 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.231,53 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.277,37 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.156,84 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.192,06 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.223,92 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.231,53 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.277,37 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...