Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) stijgt naar $20.000 als Amerikaanse banken maar 1% zouden investeren

De prijs van bitcoin (BTC) zou in waarde verdubbelen en voorbij de all-time high (ATH) van $20.000 stijgen als Amerikaanse banken zelfs maar 1% van hun beheer erin zouden stoppen. Dat zegt Charles Edwards van Capriole Investments op 23 juli:

Als Amerikaanse banken slechts 1% van hun activa in bitcoin stoppen als investering, hedge of verzekering, dan zou de bitcoin-prijs meer dan verdubbelen. Slechts 1 NASDAQ-aandeel (Grayscale) bezit vandaag al 2% van het circulerende Bitcoin-aanbod. Het is niet moeilijk om te zien waar dit naartoe gaat.

- Advertentie -

Aldus Edwards. Grayscale Investments heeft dit jaar enorme hoeveelheden bitcoin opgekocht. Onlangs zei Barry Silbert, CEO van Grayscale, dat we nu het punt voorbij zijn dat het niet meer mogelijk is om bitcoin in de VS nog te verbieden.

Kort daarna kondigde de Amerikaanse ministerie van Financiën aan dat banken in de VS nu toegestaan zijn om cryptocurrencies als bitcoin voor klanten op te slaan. Ook Edwards ziet dit als een sterke indicatie dat het niet meer mogelijk is om bitcoin nog te verbieden:

Legalisering van crypto-custody in de VS is bewijs waarom bitcoin niet verboden kan worden. Het is speltheorie dat zich hier afspeelt. Gezamenlijk verbieden stimuleert alleen andere landen om het niet te verbieden. Bewijs: legalisatie in Duitsland, India, Korea eerder in 2020 en nu de VS. Dit is niet te stoppen.

Edwards zei ook onlangs dat de VS nu “officieel” in een economische recessie is beland, wat wellicht bullish kan zijn voor bitcoin.

De VS bevinden zich officieel in een recessie. Toch bereikt de aandelenmarkt alle hoogtepunten. Dit is de kracht van exponentieel geld printen. Uw dollars in 2020 zijn 28% minder waard dan in 2019.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.062,98 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.945,41 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.995,85 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.019,53 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.027,85 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.945,41 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€8.995,85 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.019,53 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.027,85 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.062,98 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...