Home Nieuws Altcoin nieuws Bitcoin (BTC) tikt bijna de $4.200 aan, Brave Attention Token (BAT) +25%

Bitcoin (BTC) tikt bijna de $4.200 aan, Brave Attention Token (BAT) +25%

Op dit moment is de richting van de meeste crypto-koersen niet duidelijk. In de top 10 zien we stijgingen en dalingen van rond de 0,5%, wat aangeeft dat de meeste cryptocurrencies voor nu aan het consolideren zijn. In dit artikel kijken we kort naar de koersen van bitcoin (BTC) en het Basic Attention Token (BAT).

Bitcoin (BTC)

Ondanks het feit dat bitcoin (BTC) de afgelopen dagen sterk boven de $4.000 bleef handelen, zag de grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie toch twee flinke dipjes. Een daarvan zorgde ervoor dat BTC even onder de $4.000 dipte. Op moment van schrijven is bitcoin $4.097 waard na 0,24% te zijn gestegen in de afgelopen 24 uur.

- Advertentie -

De belangrijke support op ongeveer $3.940 hield stand, en sindsdien is BTC weer boven de $4.000 uitgekomen. Vanochtend steeg de koers zelfs even naar de $4.200 maar lijkt daar nu weer vanaf te kaatsen.

Belangrijke prijsniveaus zijn de supports op $4.070 en $3.940. $4.200 is daarnaast een belangrijk resistance niveau, iets waar de bulls al tijden niet meer bij konden komen. Op dit moment is het sentiment voor de korte termijn licht bullish voor bitcoin.

Basic Attention Token (BAT)

De Basic Attention Token (BAT), de native cryptocurrency van de Brave browser, is een van de grootste stijgers op dit moment. BAT is $0,2920 waard en steeg in de afgelopen 24 uur met maar liefst 24,5%!

Al een maand lang zit BAT in een uptrend. Eind februari was de token nog $0,1622 waard, en nu dus $0,2920. Vooral de afgelopen twee dagen zag BAT een sterke stijging in waarde. Onlangs begon Brave met het betalen van gebruikers die advertenties toe willen staan. Daarmee zouden gebruikers tot $70 per jaar kunnen verdienen.

Op dit moment ziet het er echter naar uit dat ook BAT aan het consolideren is na de $0,3037 aan te hebben getikt. Door de plotselinge stijging is ook het volume sterk gestegen. Een verdere stijging is daardoor niet uitgesloten. Voor nu ziet BAT er dus net als BTC licht bullish uit.

Benieuwd naar wat de bitcoin (BTC) koers gaat doen? Bekijk dan hier de laatste wekelijkse analyse van onze analist David!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.100,00 Kopen
1
Litebit
Reviewed
€8.163,17 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.163,59 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.173,67 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.635,65 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: K.O. in aantocht voor financiële markt

Wat een tijd om in te leven. Er gebeurt op economisch vlak zo ontzettend veel dat het bijna niet bij te benen is. Waar...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.