Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) trustfonds van Grayscale ziet vertienvoudiging gemiddelde wekelijkse investeringen

Grayscale, een platform dat verschillende crypto-trustfondsen aanbiedt, zag de investeringen in zijn Bitcoin Trust Fund het afgelopen jaar flink toenemen. Vergeleken met het eerste kwartaal van 2019 zag Grayscale een vertienvoudiging van de gemiddelde wekelijkse investeringen. Deze enorme stijging is mogelijk een teken dat de institutionele investeerder eindelijk zijn weg naar bitcoin (BTC) heeft gevonden!

In een tweet laat de analist Kevin Rooke een grafiek zien met daarop de gemiddelde wekelijkse investeringen in het Bitcoin trustfonds van Grayscale. Op deze grafiek is duidelijk te zien dat de investeringen sinds het tweede kwartaal van 2019 flink zijn gestegen.

Grayscale’s Bitcoin Trust bevindt zich op een geheel nieuw niveau in 2020.

Gemiddelde wekelijkse investering (Q1 2019): $3,2 miljoen
Gemiddelde wekelijkse investering (Q1 2020): $29,9 miljoen

Het institutioneel geld is gearriveerd.

- Advertentie -

Of het ook daadwerkelijk institutioneel geld is, is onduidelijk. Zo stelt een volger van Rooke dat Grayscale “geen institutioneel geld” is. Volgens hem zijn het kleine investeerders die middels Grayscale op een gemakkelijke en legale wijze in bitcoin kunnen investeren. De volger stelt daarbij dat zij “niet genoeg weten om de premium die Grayscale rekent te ontwijken.” Wel kan men in het Bitcoin Trust investeren binnen een IRA, een speciale investeringsrekening in de Verenigde Staten wat voor kleinere investeerders aantrekkelijk is.

De oprichter en CEO van Grayscale reageerde ook op de tweet. Volgens hem zal de groei in het tweede kwartaal van 2020 doorzetten:

In april werd al duidelijk dat zowel de investeringen in de Bitcoin en Ethereum Trustfondsen van Grayscale flink waren toegenomen. Vergeleken met het laatste kwartaal van 2019 zag Grayscale een verdubbeling van de instroom van nieuwe investeringen.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.354,41 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.354,41 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...