Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) weer op de tweede plek Weiss Ratings, Cardano (ADA) heeft de beste technologie

De Cardano (ADA) blockchain-technologie is beoordeelt als de beste technologie van cryptocurrencies wereldwijd. Dat zegt het prestigieuze on-chain ratingbureau Weiss Rating in hun meest recente update.

In een verklaring legde Weiss Ratings uit dat het de Cardano Shelley Hard Fork al een tijdje op zijn watchlist heeft staan ​​met de overtuiging dat het project bevestigt dat het Cardano-netwerk in staat is om smart contracts en dApps uit te voeren.

- Advertentie -

Wanneer het bureau een rating uitbrengt, worden factoren zoals technologische vooruitgang, marktsituatie, investeringsrisico en aanpassingssnelheid geanalyseerd en kijkt het bureau naar de scores van elke coin of token.

Het bedrijf kijkt niet alleen naar de top cryptocurrencies, maar ook naar de kleinere projecten zoals Fantom (FTM) die een marktkapitalisatie van $37,62 miljoen heeft. De coin wordt op het gebied van technologie een vierde plek geplaatst onder respectievelijk Tezos (XTZ), Cosmos (ATOM) en Cardano.

Kijken we breder dan alleen technologie en naar de gehele score, dan staat Ethereum (ETH) bovenaan, waarbij het dus Bitcoin (BTC) verslaat als beste coin en Cardano een derde plek krijgt.

De recente sterke rally van Ethereum zou volgens sommigen zijn veroorzaakt door de aanstaande lancering van Ethereum 2.0 in combinatie met ontwikkelingsprogramma’s die door het netwerk zijn gestart.

Naast Ethereum en Cardano, is de DeFi-sector een opkomende markt waar velen van verwachten dat deze in de toekomst een grote rol gaat spelen. Dit wordt ook weerspiegeld in de nieuwste Weiss-ranglijst waarin De-Fi projecten ook een rating krijgen.

Weiss Rating biedt al meer dan 30 jaar analyses van de financiële markt en evalueert sinds 2018 de meest waardevolle en grootste cryptocurrency-projecten. Ondanks de jarenlange ervaring ontvangt het bureau nog wel kritiek. Sommige critici beweren dat de beoordeling van individuele statistieken door het bureau is uitgesmeerd en enige transparantie mist.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.310,97 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.310,97 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...