Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

Bitcoin (BTC) whales nemen toe in aantallen, een voorbode van nieuwe bull run?

Volgens data van Glassnode is het aantal bitcoin (BTC) adressen wat meer dan 1.000 BTC bezit sterk toegenomen. Er zijn in de afgelopen twee jaar nog nooit zoveel Bitcoin Whales geweest.

- Advertentie -

De grafiek toont een nieuwe accumulatie fase aan. Dit kan duiden op een nieuwe bull run.

Het aantal mensen dat meer dan 1 BTC bezit heeft volgens Glassnode ook een all-time high bereikt. Er zijn momenteel 802.715 wallets die in het bezit zijn van 1 BTC. Het totale aanbod bitcoin in de wereld zal uiteindelijk 21 miljoen bedragen. Het aantal wallet met minstens 1 BTC stijgt consistent sinds maart dit jaar. 

De manier waarop er momenteel bitcoin gekocht wordt, komt sterk overeen met de manier waarop dat ging in 2016. Er was een lange fase waarin bitcoin gekocht werd, daarna volgde de bull run. Als we de data omtrent whales als richtlijn mogen gebruiken dan zou het kunnen zijn dat de aanstaande halving die gepland staat op 13 mei een nieuwe bull run kan veroorzaken.

De bulls houden stand, de koers van bitcoin maakt hogere lows, maar de kracht neemt af. Het is allemaal zeer afhankelijk van de actie die we gaan zien in de $7.000 en de volgende weerstand rond de $7.600-7.800. Wat gaat onze analist David doen? Hij legt het je uit in zijn technische analyse van deze week!

Waar de koers van bitcoin (BTC) soepel naar de 50 dagen moving average (MA) van de dagelijkse chart toekwam, blijkt deze tot op heden een te grote weerstand te zijn. Zijn de bulls, die op relatief laag volume de prijs wisten op te drijven tot de $7.450, dan echt te zwak om door te zetten? Lees nu wat onze analist Michiel te vertellen heeft in zijn meest recente analyse.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.220,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€8.256,57 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.282,13 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.284,74 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.326,73 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...