Rico Engelbarts
06/07/2018 11:33 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 31/08/2023 09:06

Cryptomarkt verliest 13 miljard terwijl EOS, Ripple en Bitcoin Cash 6% verliezen

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
cryptomarkt_verliest_13_miljard_dollar_EOS_bitcoin_cash_ripple_verliezen_6_procent

Foto: 3rdtimeluckystudio/Shutterstock

Ondanks het sterke volume van de crypto-markt lijden belangrijke coins waaronder Bitcoin, Ripple, Bitcoin Cash, Ethereum en EOS verlies ten opzichte van de Amerikaanse dollar.

Terwijl bitcoin een lichte waardevermindering van 1% vertoonde, verloren zowel Ripple, Bitcoin Cash als EOS, de derde, vierde en vijfde grootste cryptocurrencies op de markt 6% van hun waarde ten opzichte van de Amerikaanse dollar op 6 juli.

Cryptomarkt onderschat lange-termijn impact van Bitcoin halving
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

Flink volume

Het volume van Bitcoin en Ether, de cryptocurrency van het Ethereum-protocol, is gestegen van $3 miljard (BTC) en $1 miljard (ETH) vorige week naar $4,9 miljard (BTC) en $1,8 miljard (ETH) deze week.

Vandaar dat de vierdaagse stabiliteit van 2 juli tot 6 juli liet zien dat Bitcoin naar verwachting met een grote marge naar boven en naar beneden zou bewegen. Een daling van het huidige niveau naar $6.300 zal er waarschijnlijk voor zorgen dat de BTC-prijs opnieuw onder het $6.000-niveau daalt, waardoor de cryptomarkt gedwongen wordt om voor de tweede keer in de afgelopen maand een kleine correctie te moeten doorgaan.
cryptomarkt_Verliest_13_miljard_EOS_ripple_bitcoin_cash_verliezen_6_procent_grafiek
Als de Bitcoin-prijs in de komende 24 uur boven het $6.700-punt uitkomt, kan de huidige downtrend worden teruggedraaid, maar op basis van de prijsontwikkeling van BTC in de afgelopen 24 uur is een uitbraak naar boven de $6.700 dollar hoogst onwaarschijnlijk.

Gezien het feit dat ether zich deze week verschillende keren niet meer boven een dalende trendlijn heeft bevrijd en de belangrijkste cryptocurrencies de afgelopen drie dagen moeite hebben gedaan om een ​​momentum te krijgen, is een waarschijnlijke uitkomst van de huidige cryptomarkt een terugval naar de regio van $250 miljard.

Advertentie

Experts verwachten nog een daling voordat de volgende bull run begint

Eerder zei Arthur Hayes, de CEO van BitMEX, dat Bitcoin tegen het einde van 2018 $50.000 zal bereiken, maar een correctie zal ondergaan en op korte termijn zal dalen tot het niveau van $3.000 tot $5.000.

Clem Chambers, de CEO van ADVFN, een financieel expert, vertelde dat hij verwacht dat de prijs van BTC zal dalen naar de $2.000 regio voordat het omdraait en terug stijgt naar zijn hoogste punt ooit op $20.000 in december.
Chambers zei het volgende:

Het zal waarschijnlijk $2.000 raken voordat het $20.000 bereikt. Ze creëren niet genoeg geld om de wereld rond te krijgen. De cryptocurrencies vullen dat gat. Want dat is een economische zuiging die daar gaande is en de cryptocurrencies vullen dat gat. Het zal een economische lift genereren (voor Bitcoin).

Zoals Crypto Insiders meldde, vertoont de 2018-correctie van Bitcoin een vergelijkbare trend als de correctie in 2014 met een snel doorgestuurde prijsbeweging. Een daling van $2.000 tot $3.000 zou betekenen dat de prijs van Bitcoin 90% zou dalen als gevolg van de hoogste score ooit, de slechtste correctie in de geschiedenis van de cryptocurrency.

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie