Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Deze analisten zijn bullish omtrent bitcoin (BTC) ondanks het coronavirus

Na de flash crash die op 12 maart begon, is het sentiment op de markt licht bearish. Door de onzekerheid omtrent het coronavirus weet niemand wat er de komende dagen staat te gebeuren en kunnen technische analyses over het algemeen de deur uit. Verschillende analisten melden echter dat zij vooralsnog bullish zijn.

Zo is er de analist CJ, die ruim 15 duizend volgens op Twitter heeft. Hij merkt op dat bitcoin (BTC) in een stijgende trend handelt sinds de flash crash:

Er zijn een aantal dingen om te overwegen naarmate een move vordert. Wat zijn de bullish/bearish-technicals? Het kan je helpen om je beter te positioneren voordat je de trekker overhaalt, d.w.z. zodra je bullish punten te verliest, misschien niet long gaan. Ik leun hier bullish, op basis van de punten op dit moment.

- Advertentie -

Maar zoals iemand in reactie op zijn tweet al stelt, technische analyses zullen in de huidige situatie wellicht niet veel uitmaken. Zo kan er mogelijk beter naar vraag, aanbod en liquiditeit gekeken worden.

Dat is precies wat een andere bekende analist deed. Filb Filb stelt in zijn Telegram-kanaal dat ook hij bullish is. Hij baseert zijn gevoel onder andere op de bovengenoemde factoren. Zo schrijft hij:

De biedzijde van het orderboek is enorm hersteld. Ik denk zeker nog niet dat we veilig zijn, maar een squeeze omhoog lijkt me logisch.

De toegenomen volatiliteit zorgt blijkbaar voor meer interesse bij investeerders die in bitcoin futurescontracten investeren. Zo bleek dat het handelsvolume op handelsplatform Bakkt juist toeneemt terwijl de koers flinke klappen kreeg te verduren.

Gisteren deelde Michiel zijn visie op de huidige situatie van Bitcoin. Waar staan we nu te midden van de onrust omtrent het coronavirus? Lees het in in zijn meest recente column!

Zijn jouw ogen ook op de koers van bitcoin gericht? Die van onze analist David wel! In zijn meest recente column beschrijft hij dat we te maken hebben met een belangrijk moment!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€10.011,90 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.887,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.971,74 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.979,61 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.887,00 Kopen
1
Litebit
Reviewed
€9.971,74 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.979,61 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€10.011,90 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: BTC en temperatuur stijgen flink door!

Niet alleen blijven de temperaturen stijgen, ook crypto stijgt flink en laat mensen weer dromen over eigen tropische eilanden. Persoonlijk blijf ik nuchter genoeg,...