Roy van Krieken Roy van Krieken
30/08/2021 06:07 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 30/08/2021 06:07

Directeur Midas Touch Consulting: Bitcoin (BTC) binnen zes maanden naar de $100.000

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Directeur Midas Touch Consulting Bitcoin (BTC) binnen zes maanden naar de $100.000

Op dit moment ziet de koers van de grootste cryptocurrency er niet slecht uit. Na maanden van weinig actie en een zijwaartse koersbeweging lukte het bitcoin (BTC) om toch kortstondig de $50.000 weer aan te tikken. Echter, niet iedereen is op dit moment al even euforisch.

Bitcoin staat op het punt een ongekend record te breken
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

Florian Grummes

De directeur van het financieel adviesbureau Midas Touch Consulting, Florian Grummes, heeft zich onlangs in een interview uitgesproken over de toekomst van bitcoin. Volgens hem is de recente rally tot $50.000 reden om te geloven dat er weer een serieuze pullback aan zit te komen.

Hij verwacht dat op de korte termijn de koers van bitcoin weer richting de $25.000 zal duiken. Daarom geeft hij ook het advies om voorzichtig te zijn op dit moment. Volgens hem is de bounce die we de afgelopen weken hebben gezien typisch voor de wereld van crypto. Een verdere koersdaling is daarom volgens hem geen vreemd scenario.

Advertentie

Bitcoin $100.000

Grummes is echter nog altijd van mening dat de koers van bitcoin de $100.000 zal bereiken. Hij verwacht zelfs dat dit al binnen zes maanden zal gebeuren. Ondanks dat hij op de korte termijn nog een sell-of verwacht, is Grummes op de langere termijn erg bullish.

Mocht bitcoin uiteindelijk de $100.000 bereiken dan verwacht Grummes dat de grootste cryptocurrency in een soort nieuwe trend terecht zal komen. Hij gaat er dan vanuit dat er nog meer momentum in de koers komt en dat nog meer investeerders blootstelling willen krijgen aan bitcoin.

Ook denkt Grummes dat dan inmiddels de volatiliteit van bitcoin enorm afgenomen zal zijn. Hoewel er nog steeds grote prijsbewegingen zullen plaatsvinden, zal de extreme volatiliteit die de cryptocurrency hedendaags af en toe laat zien verleden tijd zijn. Als klap op de vuurpijl verwacht Grummes dat bitcoin binnen nu en een paar jaar voor meer dan $1 miljoen verhandeld zal worden.

Het zal een enorme mijlpaal voor bitcoin zijn. De $100.000 is al langere tijd een bijna mythisch doel. Steeds meer analisten geloven er echter heilig in dat het slechts een kwestie van tijd is voordat dit punt daadwerkelijk wordt bereikt.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie