Rico Engelbarts
04/05/2019 07:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 04/05/2019 07:00

Fundstrat analist: "Koop bitcoin (BTC) tijdens aankomende pullbacks in afwachting van nieuwe bullrally"

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Het blijft nog altijd mogelijk dat bitcoin (BTC) een flinke stap terug zal gaan maken. Dit zei Fundstrat analist Robert Sluymer op 3 mei volgens Bloomberg. Volgens hem moeten investeerders dat moment gebruiken om meer bitcoins in te slaan, aangezien de cryptocurrency op de langere termijn zeer bullish is.
Volgens Sluymer zijn de huidige goede prestaties van bitcoin slechts het begin van de aankomende bullmarkt. De accumulatieperiode is echter nog niet afgelopen.
Sluymer benadrukt dat de volatiliteit in de komende periode toe kan gaan nemen, en dat dit het ideale moment zou zijn om meer bitcoins te kopen:

Hoewel het voorbarig is om te concluderen dat bitcoin de support in de buurt van $4.300 niet opnieuw zal testen, moedigen we traders en beleggers aan om gefocust te blijven op het stijgende technische profiel op de langere termijn dat zich op dit moment ontwikkelt.

Daarnaast adviseerde hij om “aankomende pullbacks te gebruiken om door te gaan met het inslaan van bitcoin in het tweede kwartaal, in afwachting van de rally die ons door de $6.000 zal drukken.”
Wanneer bitcoin precies in een nieuwe bullmarkt terecht zal komen is niet duidelijk. Echter zouden steeds meer analisten positief zijn over de lange termijn, en zou bitcoin volgens bitcoin bull Tom Lee in 2020 tot boven de $20.000 kunnen stijgen.
Op het moment van schrijven is bitcoin $5.745 waard op Coinbase na maar liefst 3,6% te zijn gestegen in de afgelopen 24 uur. De cryptocurrency behaalde gisteren een nieuwe yearly high op $5.796 en lijkt daarmee op weg te zijn naar die belangrijke resistance op $6.000.
Heb je trouwens maandag de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie