gerenommeerd_crypto_analist_willy_woo_bitcoin_bear_markt

Gerenommeerd crypto-analist Willy Woo: Hierom zit Bitcoin nog steeds in een bearish trend

2

Willy Woo, Bitcoin-investeerder en gerenommeerd analist, beweert dat de Bitcoin-koers nog steeds midden in een bearish trend zit.

In een bericht op Twitter schrijft de analist dat Bitcoin drie bear-markten gehad heeft en dat de populairste cryptocurrency momenteel in de derde zit:

Bitcoin heeft in haar geschiedenis slechts 3 bear-markten gezien. We zitten nu in de derde. Een signaal dat we kunnen gebruiken om het einde van de bear te bepalen, is dat de prijs boven het 200-daags voortschrijdend gemiddelde komt.

Aldus Willy Woo. In een serie van opeenvolgende tweets legt de Bitcoin-bull uit dat hij tot deze conclusie gekomen is met behulp van de NVT Ratio, een lange termijn indicator die hij als zijn favoriet bestempelt.

Nadat de koerswaarde van Bitcoin eind december 2017 rond de $20.000 piekte zit de cryptocurrency in 2018 vast in een dalende trend. De digitale munt heeft 65% van haar waarde verloren en de totale marktwaarde is gezakt van bijna $300 miljard naar ongeveer $112 miljard. De Bitcoin-token heeft momenteel een waarde van $6.300.

Willy Woo’s uitspraken staan lijnrecht tegenover de meningen van verscheidene andere analisten en experts, zoals die van Michael Novogratz. Zij voorspellen juist dat het einde van de sell-off periode nabij is en dat er een rally aanstaande is. Toch maakt Woo een aantal goede punten. De tijd zal ons leren wie er gelijk heeft.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws