Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Mede-oprichter Reddit Alexis Ohanian blijft bullish op Bitcoin

Alexis Ohanian, mede-oprichter van Reddit, blijft ondanks de volatiliteit van Bitcoin (BTC) bullish op cryptocurrencies. Dat zei hij in een interview met JP Mangalindan van Yahoo Finance dat plaatsvond in het Nasdaq Entrepreneurial Center.

Ohanian vertelde dat hij kennis maakte met de wereld van cryptocurrency dankzij zijn partner Garry Tan, met wie hij in 2011 de venture capital onderneming Initialized Capital oprichtte. Naast de traditionele financiële projecten waar Initialized Capital aan deelneemt, is Ohanian ook erg geïnteresseerd in cryptocurrencies en heeft hij ook geïnvesteerd in meerdere crypto-exchanges.

- Advertentie -

In het interview spreekt Ohanian zijn bezorgdheid uit over de economische crisissen van landen zoals Turkije en hoe die invloed hebben gehad op hun fiat-valuta’s. Hoe instabiel Bitcoin dan ook mag zijn, volgens Ohanian is Bitcoin eigenlijk stabieler dan dergelijke fiat-valuta’s. Gevraagd naar wat zijn vooruitzichten voor Bitcoin zijn, antwoordt hij het volgende:

Als een oppotmiddel. Het gaat echt de goede kant op en eigenlijk, als we kijken naar landen als Turkije; die een aanzienlijke economische crisis doormaken en waar mensen hun vertrouwen in de Turkse lira verliezen, zullen we zien dat geld omgezet wordt in Bitcoin. Want hoe onstabiel het ook mag wezen, eigenlijk is Bitcoin voor veel mensen veel stabieler dan hun nationale valuta. Maar op dit moment zijn we nog altijd in de vroegste, vroegste stadia en het gaat nog wel even duren voordat het een mainstream onderdeel van ons leven is.

Toen Mangalindan opmerkte dat de cryptocurrency-exchange Coinbase van Brian Armstrong vorig jaar dagelijks 50,000 nieuwe gebruikers verwelkomde, zei Ohanian dat die trend geruststellend is omdat het kennelijk niet uitmaakt waar de prijzen naartoe gaan:

Het feit dat meer en meer mensen accounts aanmaken, wijst erop dat er zeker meer adoptie plaatsvindt en hun uiteindelijke doel [van exchanges] is om een interface te zijn tussen mensen en hun fiat- en cryptogeld, en zij [exchanges] willen de meest gebruikersvriendelijke, vertrouwde en veilige manier zijn om dat te doen.

Een maand geleden gaf Alexis Ohanian nog aan nog altijd achter zijn eerdere voorspelling te staan dat de prijs van Ethereum (ETH) eind 2018 $1.500 zal bedragen. Bitcoin zou volgens hem dit jaar nog $20.000 waard kunnen worden.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.312,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.312,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...