Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Met bitcoin (BTC) een huis kopen? In Turkije kan het!

Antalya Homes, een Turkse makelaar, biedt sinds kort de mogelijkheid aan klanten om met bitcoin (BTC) te betalen via hun platform. Het bedrijf gaf aan dit te doen aangezien zij innovatief moeten zijn vanwege het coronavirus. Dit was verder te zien aan het feit dat ze nu ook virtuele rondleidingen in de huizen willen gaan aanbieden.

In een bericht van Antalya Homes gaven zij aan de grootste onroerend goed ooit te hebben verkocht via Bitcoin in Turkije.

“Bij de verkoop van een villa in Antalya hebben we beelden van het huis met een drone vastgelegd en een online bezichtigingstour met de klant gedaan. Vervolgens hebben we de koper en de verkoper bij elkaar gebracht tijdens een online bijeenkomst en de onderhandelingen afgerond. Antalya Homes bemiddelde de betalingen met Bitcoin. Deze verkoop, ter waarde van [$1,25 miljoen], was de hoogst gewaardeerde verkoop van onroerend goed ooit gedaan met Bitcoin in Turkije.”

- Advertentie -

Op de website van Antalya Homes staat op de  “Pay with Bitcoin” pagina ook dat klanten transacties niet alleen via Bitcoin (BTC) kunnen betalen maar ook via Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Bitcoin Gold (BTG), Tether (USDT), Stellar (XLM) and Ether (ETH).

De commissie die instellingen van financiële diensten krijgen voor dit soort transacties maakt dit een goede use-case voor cryptocurrencies. Zo had vastgoedinvesteerder Ben Shoaul een appartement in New York verkocht voor $15,3 miljoen in bitcoin en was er vorig jaar een 150 jaar oude Engelse kerk aangeboden voor $1,5 miljoen in Bitcoin.

Voor de adoptie van Bitcoin is dit natuurlijk weer een goede stap in de juiste richting. Zo had Mike Novogratz, CEO van Galaxy Digital, al in maart dit jaar gezegd dat het coronavirus voor meer adoptie van cryptocurrencies onder de jeugd zorgt. Zo geeft hij aan dat verwacht dat generatie Z met de dat meer belangstelling krijgt voor Bitcoin door COVID-19. Misschien dat deze generatie later hun huizen alleen maar via Bitcoin kopen.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.223,49 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.223,49 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...