Roy van Krieken Roy van Krieken
01/10/2021 16:01 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/10/2021 16:01

Miljardair en CEO van grote vermogensbeheerder: ‘Crypto is een blijvertje’

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Miljardair en CEO van grote vermogensbeheerder ‘Crypto is een blijvertje’

Orlando Bravo is een enorm vermogende Amerikaanse man en is de mede-oprichter van de firma Thoma Bravo. Dit is een grote Amerikaanse vermogensbeheerder met zo’n $83 miljard aan assets under management (AUM).

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

Orlando Bravo

In een interview met CNBC sprak Orlando Bravo zich maandag enorm positief uit over bitcoin (BTC) en de wereld van cryptocurrencies. Hij geeft aan dat hij persoonlijk erg ‘bullish’ is over de koers van bitcoin en dat we in de toekomst mooie dingen zullen gaan zien.

Over de opkomst van crypto als alternatief voor het traditionele financiële systeem is hij lovend. Volgens hem zullen we crypto voorlopig niet dood zien bloeden.

“Hoe kun je niet van crypto houden? […] Crypto is gewoon een fantastisch systeem. Het is wrijvingsloos. Het is decentraal. En jonge mensen willen hun eigen financiële systeem. Dat betekent dat het een blijvertje is.”

Blockchain technologie is volgens Bravo de reden waarom cryptocurrencies dusdanig in populariteit zijn gestegen. Volgens hem is de technologie enorm krachtig en zijn de potentiële mogelijkheden eindeloos.

Bravo komt met zijn lovende uitspraken over crypto en bitcoin in een inmiddels lange lijst van miljardairs en CEO’s die de opmars van cryptocurrencies enkel toejuichen. Dit gaat uiteraard samen met de versnelde adoptie van cryptocurrencies door bedrijven en zelfs landen.

Advertentie

Elon Musk

Tesla CEO en miljardair Elon Musk liet zich deze week ook nog uit over de toekomst van crypto in eveneens een interview met CNBC. Volgens hem is de wereld van cryptocurrencies simpelweg onverwoestbaar. Hij geeft aan dat hij het niet mogelijk acht dat overheden en andere instanties een einde kunnen maken aan crypto.

Daarnaast stelt hij dat overheden dit helemaal niet als doel zouden moeten hebben. Hij geeft aan dat hij de ontwikkelingen in China een grote fout van de overheid aldaar vindt. De Verenigde Staten zou een voorbeeld moeten nemen aan china hoe het juist niet zou moeten.

Orlando Bravo en Elon Musk zijn slechts twee voorbeelden van grote spelers in de financiële wereld met vergelijkbare ideeën. Waar een aantal jaar geleden de steun voor crypto door miljardairs en dergelijke nog mondjesmaat was, is dat sentiment inmiddels gekanteld. 

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie