Shane Kuijpers
17/05/2021 13:04 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 17/05/2021 13:04

MySpace-oprichter Tom Anderson toont Bitcoin (BTC) laserogen op Twitter: ‘Buying the dip’

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
MySpace-oprichter Tom Anderson toont Bitcoin (BTC) laserogen op Twitter Buying the dip

MySpace-oprichter Tom Anderson heeft vanochtend een foto van zichzelf met laserogen gepost. Dit deed hij als een soort steunbetuiging aan de bitcoin (BTC) gemeenschap in deze erg onrustige tijd die veroorzaakt is door Elon Musk. ‘Buying the dip’ zijn de drie woorden die bij de tweet staan en die spreken voor zich.

De laserogen trend is afgelopen februari ontstaan dankzij (uiteraard) een tweet van Elon Musk en is sindsdien hard gegroeid en door veel celebrities opgepikt.

Anderson is zelf helemaal niet actief op social media, maar in de dagen voordat hij de laserogen plaatste was hij wel al informeel in contact met mensen uit de bitcoin community.

MySpace was ‘s werelds grootste social media platform, maar is dat ondertussen allang niet maar. De ondertussen 50-jarige Anderson heeft het bedrijf jaren geleden al verkocht, waardoor hij voor zijn 40ste al met pensioen was.

Bitcoin crashte naar $42.185, de laagste stand van de digitale munt sinds 8 februari.

Dit alles is het gevolg van het twittergedrag van Elon Musk. Hij liet namelijk voor het weekend al weten dat Tesla bitcoin niet meer accepteert als betaalmiddel. Even leek het er zelf op dat het bedrijf van Musk BTC helemaal zou verwijderen van zijn balans, maar dat gerucht heeft hij ontkracht.

Ondertussen is de hele markt hard geraakt en is bitcoin zeker niet de enige munt die fors in de min staat. Bekende altcoins als ETH en ADA zien ook rode cijfers. Alleen solana (SOL) is hier een van de weinige uitzonderingen. 

Benieuwd naar de impact van de huidige koers? Kijk dan hier naar de meest recente marktupdate.

Deel dit artikel
Shane Kuijpers

Shane is begin 2020 voor het eerst echt in contact gekomen met cryptocurrency. Waar het begon als een soort hobby is het ondertussen een dagelijkse bezigheid voor hem. Hij volgt de laatste ontwikkelingen op de voet en kijkt niet alleen met grote interesse naar Bitcoin, maar ook naar tal van altcoins. Veel uiteenlopende projecten maken dat de mogelijkheden met crypto eindeloos zijn en om die reden zal crypto ook in de toekomst onderdeel zijn in het leven van Shane. Shane is naast auteur bij Crypto Insiders ook student International Business.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie