Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Noorse bitcoin (BTC) miljonair springt van balkon af na overval

Een Noorse bitcoin (BTC) miljonair is van het balkon gesprongen na een overval poging. Dat meldt de Noorse televisiekanaal TV2 op 8 september.

TV2 meldt dat het incident zich afspeelde op 14 mei. Een 40 jarige bitcoin-miljonair werd bedreigd met een shotgun zodra hij de deur open deed in zijn woning in Oslo. De overvaller zou vervolgens geroepen hebben:

Ga liggen of ik schiet!

- Advertentie -

In plaats daarvan sprong het slachtoffer van zijn balkon vanaf de tweede verdieping. Het is onbekend of hij gewond was geraakt tijdens zijn ontsnapping. Ook is onbekend of de overvaller het gemunt had op de bitcoins van de miljonair. Zijn advocaat, Pål Sverre Hernæs, wil vooralsnog niet reageren op de zaak.

crypto-insiders_telegram_banner

Het slachtoffer zou naar verluidt al bijna 10 jaar geleden begonnen zijn met handel in cryptocurrency en zou meer dan $11 miljoen in bitcoin bezitten. De overvaller is inmiddels opgepakt. Zijn advocaat zegt dat hij de beschuldigingen ontkent maar vooralsnog verder geen reactie wil geven.

De zaak zal op 17 en 18 oktober voor de rechter worden gebracht.

In februari dit jaar werd in Drenthe een cryptocurrency-handelaar overvallen. Toen zijn drie overvallers met bivakmutsen een woning binnengedrongen en hebben het slachtoffer vervolgens met een boormachine gemarteld.

Crypto Insider David legt in zijn nieuwste bitcoin (BTC) koers weekanalyse uit dat hij de koers op dit moment bullish vindt! Wil je weten wat hij voor de lange termijn verwacht? Lees dan hier verder.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.351,90 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.152,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.185,20 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.208,90 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.238,90 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.152,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.185,20 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.208,90 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.238,90 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.351,90 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...