Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

Mede-oprichter Apple Steve Wozniak: “ik wil dat Bitcoin de enige currency ter wereld is”

De medeoprichter van Apple, Steve Wozniak is er niet van overtuigd dat Bitcoin de nationale valuta’s zal verdringen om de facto een wereldmunt te worden, maar hij zegt dat hij hoopt dat dit ooit het geval zal zijn.

Wozniak vertelde CNBC op het Money20/20 Europe event, dat hij zich voelt aangetrokken tot de “zuiverheid” van het idee dat mensen over de hele wereld ooit één enkele munt zouden kunnen delen, ondanks het feit dat ze van elkaar gescheiden zijn door nationale grenzen.

Ik geloof in wat Jack Dorsey zegt, niet dat ik per se geloof dat het ook echt gaat gebeuren, maar omdat ik zou willen dat het zo zou zijn; het is puur geloven.

- Advertentie -

Zoals eerder gemeld, zei Dorsey, CEO van zowel Twitter als de digitale betalingsverwerker Square, onlangs dat hij gelooft dat Bitcoin de enige currency in de wereld zal zijn; misschien wel binnen een decennium.

“The Woz” is al heel lang groot fan van Bitcoin, een feit dat niet is veranderd nadat hij besloot om het grootste deel van zijn crypto-bezittingen te verkopen nadat hij merkte dat hij te veel tijd besteedde aan het kijken naar de prijsbewegingen.

In het verleden heeft Wozniak gezegd dat Bitcoin “puur digitaal goud” is en, in tegenstelling tot veel andere cryptocurrencies, “volledig gedecentraliseerd” is omdat het niet door een bedrijf bestuurd wordt en het geen bedrijfsmodel heeft.

Bitcoin is wiskundig gedefinieerd, er is een bepaalde hoeveelheid Bitcoin, er is een manier waarop het gedistribueerd wordt, het is puur en het wordt gewoon…  groter en groter… en het overleeft. Dat zegt mij dat het iets natuurlijk is en natuur is belangrijker dan al onze menselijke conventies.

Wozniak is ook in het bijzonder bullish op Ethereum, vooral omdat het zichzelf beschouwt als een platform in plaats van een waardevolle voorraad. Vorige maand zei Wozniak nog dat hij gelooft dat het project de volgende Apple kan worden in termen van haar status in de technologiesector.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.826,10 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.851,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.878,10 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.887,00 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.920,30 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.851,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.826,10 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.878,10 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.887,00 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.920,30 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers vindt support, geen ruimte voor twijfel!

De bitcoin koers vond na afgelopen vrijdag keurig support en een test van de weerstandszone van $13.800-14.000 werd een feit. Zoals ik in de...