Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

Twitter CEO Jack Dorsey’s Square helpt nu andere bedrijven in bitcoin (BTC) te investeren met whitepaper

Square, het FinTech-bedrijf van Twitter CEO Jack Dorsey, bracht op 8 oktober een nieuwe Whitepaper uit, kort nadat het onthulde eerder $50 miljoen in bitcoin (BTC) te hebben geïnvesteerd. In totaal gaat het hier om ongeveer 4.709 bitcoins tegenover de bovengenoemde totaalprijs van $50 miljoen.

- Advertentie -

Square heeft eerder al eens in bitcoin geïnvesteerd vanuit het oogpunt van hun product, leiderschap en juridische innovatie, maar voegt de recente aankoop toe als financiële investering.

“Wij geloven dat bitcoin het potentieel heeft om in de toekomst een meer alomtegenwoordige valuta te worden” – Amrita Ahuja, CFO

Na de aankoop heeft het bedrijf zijn documentatie genaamd ‘Square, Inc. Bitcoin Investment Whitepaper’ gedeeld om het proces achter de uitvoering van de aankoop duidelijk te maken, aangezien andere bedrijven vergelijkbare strategieën overwegen.

Het document van net 3 pagina’s spreekt voornamelijk over de aankoop van de cryptocurrency en hoe deze beschermd wordt. Het document is met name gericht op bedrijven of investeerders die nog geen experts zijn in investeren in cryptocurrencies, zo deelt het tips over de criteria van het aankopen van de crypto en hoe men deze moet boekhouden.

Het bedrijf heeft laten weten bij het uitvoeren van de aankoop het bedrijf gebruik te hebben gemaakt van over-the-counter handel bij een bitcoin-liquiditeitsprovider die momenteel gebruikt wordt als onderdeel van hun eigen Cashapp.

Wat betreft de bescherming en zekerheid van de aankoop heeft Square zijn eigen hardware-beveiligingsmodule-ondersteunde oplossing gebruikt, welke open-source is. Ook al zijn de bitcoins veilig opgeslagen, begaat het nog altijd een risico wat betreft diefstal door interne of externe partijen. Daarom heeft het besloten een verzekering te nemen om zekerheid te hebben mocht het ooit fout gaan.

Square is opgericht in februari 2009 en daardoor ongeveer zo oud als het digitale goud. De drie medeoprichters zijn Jack Dorsey (voorzitter en CEO), Jim McKelvey en Tristan O’Tierney.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.965,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.927,10 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.982,60 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.995,80 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€12.028,80 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.927,10 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.965,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.982,60 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.995,80 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€12.028,80 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers vindt support, geen ruimte voor twijfel!

De bitcoin koers vond na afgelopen vrijdag keurig support en een test van de weerstandszone van $13.800-14.000 werd een feit. Zoals ik in de...