Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Tyler Winklevoss: Bitcoin (BTC) komt hier sterker dan ooit uit

Bitcoin (BTC) heeft flinke klappen te verduren gekregen en sommige critici stellen dat dit een duidelijk bewijs is dat bitcoin geen veilige haven is. Zoals gisteren op Crypto Insiders gelezen kon worden namen verschillende prominente figuren binnen de crypto-wereld het op tegen deze critici. Nu stelt Tyler Winklevoss, medeoprichter en tevens CEO van de bekende cryptocurrency exchange Gemini, dat bitcoin sterker uit deze crisis zal komen.

Om nog maar even terug te blikken op de afgelopen dagen; bitcoin ging samen met de traditionele markten flink onderuit. Het gevolg van de liquiditeitscrisis was een sterk kelderende koers. Op Coinbase zakte bitcoin binnen een paar dagen van ongeveer $9.500 naar een low van $3.800. Een ongekende koersbeweging, zelfs voor bitcoin.

- Advertentie -

De klappen zullen volgens Winklevoss bitcoin echter niet fataal worden. In tegendeel, bitcoin zal er sterker uit komen! Winklevoss schrijft in een tweet het volgende:

Bitcoin is geboren in 2008, tijdens de winter van onze financiële onvrede. Het heeft al veel doorstaan om hier te kunnen komen, en het lijkt onwaarschijnlijk dat het binnenkort zal stoppen. Het zal sterker dan ooit uit deze huidige crisis komen. Decennia worden niet gemeten in dagen.

Zoals gisteren gelezen kon worden zakte bitcoin waarschijnlijk als gevolg van een liquiditeitscrisis. In dergelijke situaties zakken zelfs veilige havens zoals goud. Anthony Pompliano, een bekend figuur binnen crypto, legde uit:

Een liquiditeitscrisis betekent dat investeerders massaal de markt verlaten, maar er zijn maar zoveel meer verkopers dan kopers. Hierdoor hebben investeerders moeite om hun activa te verkopen voor cash. Vrij letterlijk, zijn investeerders hun verkoopprijzen van de activa aan het verlagen, in ruil voor geld; hetgeen ze wanhopig willen.

Onlangs bleek dat hackers het coronavirus misbruiken om slachtoffers op te lichten. Zo zijn er websites die de gebruiker adviseren een app te installeren waarna ransomware wordt geïnstalleerd op het apparaat.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.039,68 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.039,68 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...