Roy van Krieken Roy van Krieken
02/05/2023 18:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/05/2023 18:45

Verken de toekomst van blockchain op de Dutch Blockchain Days 23

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Amsterdam in de top van steden met meeste Bitcoin nodes

Foto: Anna Link / Shutterstock.com

In de bruisende wereld van blockchain en cryptocurrency vindt op woensdag 14 juni de allereerste Dutch Blockchain Days (DBD23) plaats in de Meervaart te Amsterdam. Dit evenement, dat zowel professionals als het bredere publiek samenbrengt, belooft een mix van inzichtelijke conferenties, netwerkmogelijkheden en een aantal grote namen binnen de crypto industrie die hun woord komen doen.

Bitcoin en ethereum fondsen lekken geld, CoinShares legt uit waarom
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

Gelegenheid voor blockchain-enthousiastelingen

De DBD23 is de eerste van zijn soort in Nederland, bedoeld om de crypto industrie in ons land verder aan te wakkeren. Gedurende dit evenement krijgen ontwikkelaars, adviseurs, overheden, artiesten, onderwijzers, ondernemers en andere professionals de kans om in aanraking te komen met de mogelijkheden die blockchain technologie en crypto te bieden hebben.

 “De ontwikkelingen binnen web3 gaan razendsnel”, zegt Jan Scheele, medeorganisator van de DBD23. “We zien het ecosysteem exponentieel groeien met startups, professionals en organisaties die de technologie omarmen en implementeren.”

Advertentie

Samenwerking voor een duurzamere toekomst

De organisatie van de DBD23 heeft zich gewijd aan duurzaamheid. In samenwerking met Carbify zorgen ze ervoor dat dit evenement koolstofneutraal is, waarmee ze een bijdrage leveren aan de zorg voor onze aarde. Het evenement is een non-profit initiatief, georganiseerd door mensen die zich vrijwillig en zonder kosten inzetten vanuit hun passie voor technologie en gemeenschap.

Tijdens de DBD23 zullen toonaangevende sprekers van onder andere JPMorgan, Coinbase, Chainalysis en Fetch.AI aanwezig zijn. De gesprekken zullen niet alleen focussen op de technologische ontwikkelingen, maar ook op de wereldwijde impact van de technologie, uitdagingen zoals hacks, en de synergie met andere technologieën zoals AI.

Rudolf van Ee, bestuurslid van BCNL en organisator van DBD23, zegt:

 “De DBD23 is het eerste web3-congres in Nederland van deze omvang dat zich richt op de zakelijke markt en een breed ecosysteem activeert.”

Tickets

Er zijn nog tickets te koop voor het evenement, die toegang geven tot het volledige programma, inclusief gratis eten en drinken. De tickets early bird tickets zijn helaas al uitverkocht, maar de reguliere tickets zijn nog te koop voor € 149,95. Wacht niet te lang, want voordat je het weet zijn ook deze kaartjes niet meer beschikbaar! Daarnaast kun je via Crypto Insiders nog eens 20% korting krijgen op de entreeprijs als je de code CryptoInsiders20 gebruikt

Wie weet zien wij jou op 14 juni in Amsterdam!

Wil je meer informatie over de Dutch Blockchain Days, dan kun je een kijkje nemen op de website, Twitter, Linkedin en Instagram van de organisatie.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie