Cardano staken op Coinmerce; Genoeg voor je boodschappen?

cardano-ada-logo
Cardano nieuws
coinmerce_cardano_staking

Shutterstock / spaxiax

Inflatie rijst de pan uit en je spaarrente is momenteel vrijwel nihil. Wil je meer uit je cryptocurrencies halen om dit tegen te gaan? Probeer dan om cardano (ADA) te staken op Coinmerce. Op die manier kun je behoorlijke beloningen ontvangen zonder hier zelf iets voor te doen.

Wat is staking?

Staking is in essentie het vastzetten van een cryptocurrency om hier vervolgens rente over te verkrijgen. Dit is dan de beloning die je ontvangt voor het beschikbaar stellen van jouw munten. Staking is een methode die door blockchains wordt gebruikt om transacties te verifiëren en het netwerk te beveiligen. Wanneer voldoende partijen een transactie hebben ‘goedgekeurd’ zal er een nieuw block worden aangemaakt op de blockchain. Crypto bezitters kunnen hun coins inzetten voor het staking om hier vervolgens, zoals gezegd, een beloning voor te krijgen. Het hele proces rondom het verifiëren en goedkeuren wordt Proof of Stake (PoS) genoemd.

Cardano staken op Coinmerce

Op crypto exchange Coinmerce is het heel eenvoudig om onder andere cardano te staken. Via de website of de app kun je dat al met een druk op de knop doen. Middels het Proof of Stake concept kunnen gebruikers blockchain transacties valideren naar verhouding van het aantal coins dat de gebruiker in bezit heeft.

Cardano staken op Coinmerce is zoals gezegd eenvoudig, maar het is meer dan alleen de eenvoud die het aantrekkelijk maakt. Zo maakt Coinmerce bijvoorbeeld pools voor hun gebruikers. Hierdoor worden krachten gebundeld, waardoor iedereen kans maakt op meer beloningen. 

Momenteel ligt de geschatte jaarlijkse beloning bij cardano op 4,5%. Wanneer je €1.000,- aan ADA staket zou je aan het eind van het jaar dus een beloning van €45,00 ontvangen. Wanneer je het weer een jaar vastzet zal er €1.045,- gestaked worden, waardoor het rendement dus behoorlijk toe kan nemen naar verloop van tijd. Door staking is het mogelijk om meer uit je cryptocurrencies te halen. Door ze simpelweg beschikbaar te stellen maak jij kans op mooie beloningen. Boodschappen worden steeds duurder, maar wellicht dat je ze in de toekomst voor een deel kan betalen dankzij het staken van cardano op Coinmerce!

Ook aan de slag met staking op Coinmerce? Maak dan een account aan op de website en ontdek de mogelijkheden! Je kunt ook hier onze review van Coinmerce lezen.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie