Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

ICO-platform Stratis gepubliceerd op Microsoft Azure MarketPlace

Het Initial Coin Offering (ICO)-platform Stratis is gepubliceerd op de MarketPlace van Microsoft Azure, een cloud computing-platform van Microsoft. Stratis faciliteert ICO-verkopen op een zo’n gebruiksvriendelijke en veilige manier mogelijk.

Stratis verzorgt de token-distributie voor nieuwe cryptocurrency– en blockchain-projecten door onder andere de betalingen van investeerders te verwerken. Door de integratie van Challengly kunnen fiat-valuta daarnaast gemakkelijk worden omgezet in crypto. Binnen de webapplicatie van Stratis kunnen investeerders investeren met zowel bitcoin (BTC) als Strat, de native token van het Stratis-platform.

- Advertentie -

Het huidige ICO-landschap is bijna niet meer te vergelijken met het landschap van eind 2017, begin 2018. Tijdens de enorme hype rondom crypto in die periode investeerden veel investeerders maar al te graag in nieuwe crypto- en blockchain-projecten, in de hoop grote winsten te behalen.

Nadat veel van die projecten mislukten, en er in sommige gevallen vandoor gingen met het geld, begonnen autoriteiten ICO’s strenger te reguleren. In Zuid-Korea zijn ICO’s zelfs helemaal verboden. Investeerders zijn zich daarnaast bewuster geworden van de risico’s die aan het investeren in een ICO vastzitten.

Stratis zou wel eens nieuw leven in ICO’s kunnen blazen. Het platform regelt namelijk een hoop zaken waar projecten nu zelf rekening mee moeten houden als ze een ICO willen houden. Zo integreerde Stratis de software van Onfido. Deze software controleert alle investeerders aan de hand van een antiwitwas-watchlist en verifieert documenten die nodig zijn voor het Know Your Customer-proces (KYC).

Het is echter nog niet helemaal zeker of Stratis inderdaad beschikbaar is via Microsoft Azure. Stratis staat namelijk wel gepubliceerd in de Azure MarketPlace, maar wanneer je doorklikt blijkt de tool niet beschikbaar te zijn. Of het hier om een fout gaat, of dat Microsoft de tool heeft ingetrokken is nog niet duidelijk.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.608,30 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.642,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.673,20 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.674,00 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.695,00 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.642,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.608,30 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.673,20 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.674,00 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.695,00 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers vindt support, geen ruimte voor twijfel!

De bitcoin koers vond na afgelopen vrijdag keurig support en een test van de weerstandszone van $13.800-14.000 werd een feit. Zoals ik in de...