Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

Zuid-Korea neemt nieuw besluit omtrent regelgeving ICO’s

De Zuid-Koreaanse financiële toezichthouder, de Financial Services Commission (FSC), zal voorlopig niet het verbod op initial coin offerings (ICO’s) opheffen, zo meldt een persbericht op 30 januari.

Het besluit van de FSC komt na een onderzoek uitgevoerd door de Financial Supervisory Service (FSS) dat een enquête had gestuurd naar 22 lokale bedrijven die ICO’s in het buitenland hielden, waarvan 13 bedrijven de enquête hebben beantwoord.

- Advertentie -

Uit het onderzoek werden twee conclusies getrokken: de bedrijven waren geregistreerd in Singapore om het verbod te mijden en sommige projecten zouden cruciale informatie, als financiële gegevens, achter de hand houden of zelfs vervalste gegevens met investeerders gedeeld hebben.

Er ontbrak belangrijke investeringsinformatie, zoals bedrijfsintroductie, bedrijfsplannen en financiële overzichten. Er ontbrak voornamelijk informatie omtrent hoe die fondsen werden gebruikt en de meesten van hen weigerden het verzoek van de financiële autoriteiten te beantwoorden.

Aldus een verklaring van de toezichthouder. Het secretariaat van de Zuid-Koreaanse premier zegt in een andere verklaring:

We zullen voorzichtig blijven met het systematiseren van ICO’s. Als we richtlijnen voorstellen, kan het worden geïnterpreteerd als een goedkeuring van ICO’s, terwijl het een riskante investeringsoptie is.

Zuid-Korea verbood ICO’s in september 2017 en noemde toen de volatiliteit en de risico op marktmanipulatie als de voornaamste redenen om het publiek ervan te weerhouden cryptocurrencies te kopen.

ICO’s hebben in 2018 een slecht jaar gehad vanwege de aanhoudende bearmarkt. Een groot deel van de tokens zijn momenteel minder waard dan hun oorspronkelijke ICO-prijs.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.603,80 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.641,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.661,10 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.665,60 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.696,50 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.603,80 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.641,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.661,10 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.665,60 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.696,50 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers vindt support, geen ruimte voor twijfel!

De bitcoin koers vond na afgelopen vrijdag keurig support en een test van de weerstandszone van $13.800-14.000 werd een feit. Zoals ik in de...