Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Sentiment omtrent Initial Coin Offerings (ICO’s) wordt positiever!

Volgens de gegevens van ICObench is het sentiment omtrent initial coin offerings (ICO’s) positiever geworden. Dit schrijft het platform in een rapport dat op 25 mei werd gepubliceerd.

ICObench is een platform dat ICO-projecten beoordeeld op onder andere het verwachte succes van een project. Ruim 85% van de opgehaalde investeringen in mei werd gedaan in projecten met een beoordeling van 3 tot 3,5 sterren. In april was dit nog maar 68%. Dit zou volgens het platform op een toename in de kwaliteit van projecten in het algemeen aanduiden.

- Advertentie -

In mei zouden er daarnaast 157 nieuwe projecten bij zijn gekomen. Op dit moment zijn er nog 287 ICO-projecten actief en van 140 ICO’s worden verwacht dat de token-verkoop in de nabije toekomst zal plaatsvinden.

Het totaal opgehaalde bedrag door zowel ICO’s als initial exchange offerings (IEO) is daarnaast zeer hoog in mei. IEO’s zijn te vergelijken met ICO’s, echter is het verschil dat ze door cryptocurrency exchanges worden gefaciliteerd. Denk hierbij aan Binance Launchpad, waarop investeerders via het Binance-platform kunnen investeren in kleinere projecten zoals gebeurde met Matic (MATIC) en Harmony (ONE).

Het opgehaalde bedrag in mei is echter vooral door Bitfinex’ token-verkoop zo hoog. Met een opgehaald bedrag van $1 miljard komt de totale opbrengst voor ICO’s en IEO’s op $1,075 miljard.

Naast de IEO van Bitfinex haalde Poseidon en Economi zo’n $2,4 miljoen en $10,5 miljoen respectievelijk op middels een eigen IEO. Maar dankzij de enorme opbrengst van de IEO van Bitfinex werd er in mei het meeste geld opgehaald van 2019. Alleen mei en juni 2018 zagen een hogere opbrengst volgens de data van ICObench.

Het meeste geld werd opgehaald door projecten gevestigd op de Britse Maagdeneilanden en de Kaaimaneilanden. Het Verenigd Koninkrijk zag het grootste aantal ICO-projecten, maar staat qua het totaal opgehaalde geld op de derde plek.

Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David afgelopen maandag gelezen? Je wilt ‘m niet missen! Lees ‘m alsnog hier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.252,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.068,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.090,70 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.115,60 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.155,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.068,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.090,70 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.115,60 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.155,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.252,00 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...