Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
03/05/2019 05:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 03/05/2019 05:00

Koffie met CI: 2 mei 2019

Nieuws
Koffie met CI

Goeiemorgen! Heerlijk, het is vrijdag en ook al is het vroeg, het weekend staat weer voor de deur. Schenk je mok vol en ga even lekker op je krent zitten. Het is weer tijd voor koffie met CI! 
Volgens technisch analist Bitcoin Jack ziet de huidige situatie voor bitcoin (BTC) er redelijk bullish uit. Zo merkt hij op dat de meest dominante cryptocurrency een typisch bullish patroon vormt. Ethereum lijkt volgens hem het tegenovergestelde te doen. Verder zegt Jack dat de kans bestaat dat bitcoin stijgt tot $6.250 waarna hij een pullback verwacht tot $4.800 voordat een nieuwe bullmarkt echt inzet.
Ondanks het bullish vooruitzicht zijn het volgens analist Josh Rager juist de altcoins die op dit moment beter presteren. Zo stegen bitcoin cash (BCH), litecoin (LTC) en EOS (EOS) flink in waarde vorige maand.
Cosmos Network (ATOM), die een paar dagen geleden werd toegevoegd op cryptocurrency exchange Binance, is in de top 15 van grootste cryptocurrencies op de exchange beland. ATOM werd gelist op Binance met een waarde van $3,45 en schoot na de aankondiging van CEO Changpeng Zhao naar $5,14. Cosmos Network is een blockchain dat het Internet of Blockchains wil worden en het dus mogelijk wilt maken voor verschillende blockchains om gemakkelijk met elkaar te communiceren.
Volgens sommigen zouden meer bedrijven zich dit jaar al bezig moeten gaan houden met IOTA om in de toekomst relevant te blijven. Onlangs kondigde Jaguar Land Rover aan met IOTA te gaan werken, maar volgens de geluiden zijn te weinig bedrijven actief bezig met het bekijken van de mogelijkheden met IOTA.
De openbaar aanklager van New York heeft twee personen aangeklaagd voor shadow banking. De twee zouden ongereguleerde geldtransacties zonder vergunningen hebben uitgevoerd en bankfraude hebben gepleegd in 2018. Deze criminele diensten zouden ook verleend zijn aan cryptocurreny exchanges.
Zo, je bent weer bij!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
eddy-crypto-miljonair-tiener
Crypto-miljonair Eddy begon met €93 op 15-jarige leeftijd
Advertisement

Trending Nieuws nieuws

Bitget Beschermingsfonds: een voortdurend streven naar transparantie
Bitget Beschermingsfonds: een voortdurend streven naar transparantie
Gaat dit social mediaplatform Facebook voorbij?
Gaat dit social mediaplatform Facebook voorbij?
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
Advertisement