Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
30/04/2019 05:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 30/04/2019 05:00

Koffie met CI: 29 april 2019

Nieuws
Koffie met CI

Een hele goeiemorgen! Wrijf het slaap uit je ogen en de tandpasta uit je snor, het is weer tijd voor koffie met CI! Klets je met ons en onze community mee op Telegram? Elke doordeweekse dag krijg je in ons Telegramkanaal een video-update van de bitcoin (BTC) koers, gratis en voor niets. Hier klikken dus!
De koersen lijk nog niet helemaal hersteld na het nieuws omtrent Bitfinex. Toch bleef bitcoin sterk boven de support op $5.250 Alleen op Bitfinex handelde bitcoin weer op het prijsniveau van vóór het Bitfinex-debacle, maar dit komt waarschijnlijk door traders die hun altcoins via Bitfinex verkopen en daardoor omzetten in bitcoin. Weten wat Crypto Insders’ eigen analist hierover te zeggen heeft? Klik dan hier om zijn column van gisteren te lezen.
In Thailand had bitcoin (BTC) de wind in de rug! Daar steeg het handelsvolume met maar liefst 250% na het fiasco omtrent een offshore woning die op zee drijft, buiten de grenzen van naties. De Amerikaanse cryptocurrency-investeerder Chad Elwartowski zou daar samen met zijn Thaise vriendin illegaal wonen aan de kust van Thailand.
Uit een nieuw onderzoek van Binance blijkt dat de correlatie tussen de koersen van cryptocurrencies nog steeds vrij hoog is. Met name de correlatie tussen bitcoin en ethereum (ETH) springt er tussenuit. Uit het onderzoek dat liep tussen maart 2018 en maart 2019, en zich richtte op 30 cryptocurrencies, blijkt dat ripple (XRP) de minste correlatie heeft met andere cryptocurrencies.
Jaguar Land Rover, de grootste autofabrikant in het Verenigd Koninkrijk, kondigde gisteren aan nieuwe software te testen die automobilisten, in ruil voor data over bijvoorbeeld files en wegverzakkingen, beloont met IOTA (MIOTA). Het nieuws zorgde voor een koersstijging van zo’n 20%.
Zo, je bent weer bij!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie