Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
07/05/2019 05:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/05/2019 05:00

Koffie met CI: 6 mei 2019

Nieuws
Koffie met CI

Goeiemorgen! Het is weer 07:00 uur in de ochtend, tijd voor Koffie met CI! Dubbele espresso met een beetje suiker s‘il vous plaît, lekker! Laten we beginnen:
Net als veel andere altcoins lijken ripple (XRP) en litecoin (LTC) vast te zitten in een bearish trend. Dit lijkt te maken hebben met de goede prestaties van bitcoin (BTC). Ripple vond resistance bij de $0,3125 en zakte vervolgens door de support van $0,3000. De eerstvolgende support ligt op $0,2900. Litecoin zakte gisteren door tot $71,20. Een belangrijk support ligt op $70 en daaronder $68. Mochten de bulls de kracht weten te vinden dan is er belangrijke resistance op $74 en $77,60. Heb je trouwens gisteren de wekelijkse koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen!
CEO van Galaxy Digital, Michael Novogratz, liet gisteren weer van zich horen. Zijn bullish verwachtingen baseert hij deze keer voornamelijk op het beleid van de Amerikaanse president Trump en zijn vicepresident Mike Pence. Zij zouden lagere rentetarieven willen hanteren, iets wat volgens Novogratz positief is voor bitcoin.
Fidelity gaat de komende weken haar over-the-counter (OTC) trading desk voor cryptocyurrency lanceren. Dit laat een anonieme bron weten in een artikel van Bloomberg. In oktober 2018 lanceerde de cryptocurrency-tak Fidelity Digital Assets al een cryptocurrency custody service, maar nu lijkt ook de geplande OTC-desk gauw het licht te gaan zien.
Dan weer nieuws omtrent Bifinex. Zhoa Dong, aandeelhouder van Bitfinex, toont aan de hand van een document aan dat Bitfinex van plan is om een initial exchange offering (IEO) te houden. Bitfinex zal een native token lanceren, genaamd LEO, waarmee gebruikers een korting krijgen op trading fees. Daarnaast heeft CoinMarketCap Bitffinex uitgesloten van haar bitcoin berekening. De prijs van bitcoin op Bitfinex zou bijna $300 hoger zijn dan het gemiddelde.
Craig “Faketoshi” Wright heeft op 2 mei Roger Ver, CEO van bitcoin.com, aangeklaagd voor smaad. Ver heeft Wright, naar verluidt, een fraudeur en een leugenaar genoemd in een inmiddels verwijderd YouTube filmpje.
Zo, je bent weer bij!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie