Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
14/05/2019 05:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/05/2019 05:00

Koffie met CI: het crypto nieuws van 13 mei

Nieuws
Koffie met CI

Goeiemorgen! Wat. een. gekkenhuis. Op het moment van schrijven (maandag 17:49 uur) schiet de bitcoin koers weer omhoog en ik word er onrustig van! Wil je jouw onrust met ons delen, doe dat dan in ons Telegramkanaal! Klik hier om je aan te melden. Goed, het is weer tijd voor Koffie met CI! Geen idee of je zo stijf van de zenuwen staat als ik, dus kijk maar of je koffie nodig hebt. Laten we beginnen!
Bitcoin corrigeerde gisteren op het begin van de dag iets naar beneden, maar het gevolg was dat de altcoins weer begonnen te stijgen. Zo bleef ripple (XRP) knap boven een aantal belangrijke resistance niveaus en steeg ethereum (ETH) boven de $200. Aan het eind van de dag klom bitcoin (BTC) weer omhoog en stond op het moment van schrijven op $7.812 met een groei van 12,85% in de afgelopen 24 uur.
eBay gaat mogelijk weer cryptocurrencies accepteren, zo blijkt uit uitgelekte foto’s die werden genomen op de locatie waar Consensus 2019 wordt gehouden. In de tweet waarin de foto’s werden gedeeld schrijft “Crypto Enthusiast” dat eBay voornamelijk naar Binance coin (BNB) kijkt. De koers van BNB steeg gisterochtend hoogstwaarschijnlijk door dit nieuwsbericht.
Börse Stuttgart, de op een na grootste aandelenbeurs van Duitsland, gaat litecoin (LTC) en ripple (XRP) exchange-traded notes (ETN’s) aanbieden op haar platform. Investeerders die de aandelenbeurs gebruiken zouden zo makkelijker in deze cryptocurrencies kunnen investeren. De aandelenbeurs biedt al bitcoin ETN’s.
Onze eigen analist David schreef gisteren weer een uiterst interessant stuk, die je zeker niet mag missen. Klik hier om deze alsnog te lezen.
Morgen, woensdag 15 mei om 20:30 uur, organiseren we de eerste Ask Me Anything (AMA) sessie in onze Telegramgroep! Het Nederlandse bedrijf dat blockchain-technologie gebruikt om bestanden en fysieke objecten te valideren zal een uur lang al je prangende vragen beantwoorden. Heb je een briljante vraag? Dien deze dan vandaag nog in bij De Cryptonauten en maak kans op 2000 V-ID tokens (ter waarde van ongeveer $150!). Meedoen kan hier!
Zo, je bent weer bij!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie