Koffie met CI

Koffie met CI: het crypto nieuws van 16 juni

29

Goeiemorgen! Het is weer een nieuwe week en we beginnen ‘m met een nieuwe Koffie met CI: het crypto nieuws van gisteren. Niet alleen de bitcoin-koers steeg van het weekend, maar ook het aantal leden in ons Telegramkanaal! Inmiddels kan je daar niet alleen met ons, maar ook met meer dan 800 mensen uit onze community kletsen over interessante cryptocurrency-projecten, de koersen en meer. Elke doordeweekse dag krijg je daar ook een video-update van de koers. Ben je al om? Aanmelden doe je hier! Goed, wat er gisteren is gebeurd:

Het lukte bitcoin gisteren wederom om door een aantal resistance-niveaus te breken. Daarmee vestigde de cryptocurrency een nieuwe yearly high. Zo bereikte bitcoin in de ochtend een koers van $9.388 op CoinMarketCap en deden een aantal altcoins het ook goed.

Naast het bereiken van een nieuwe yearly high was er nog meer positief nieuws omtrent bitcoin (BTC). Het aantal dagelijks actieve wallet-adressen is namelijk flink gestegen in de afgelopen periode. Zo liet analist Kevin Rooke op Twitter weten dat het aantal actieve adressen door de 1 miljoen is gebroken. 

Het nieuws dat cryptocurrency exchange Binance Amerikaanse klanten gaat weren zou wel eens grote gevolgen kunnen hebben voor veel altcoins. De analist Alex Krüger waarschuwt dan ook voor een heuse ‘crypto winter’. Volgens Krüger zullen veel Amerikanen hun altcoins omzetten in bitcoin of ethereum (ETH).

Facebook werkt al langere tijd aan haar eigen cryptocurrency. GlobalCoin of Libra, de naam is nog niet bekend, maar analisten verwachten dat de officiële onthulling op 18 juni de bitcoin-koers nog verder omhoog zal bewegen.  

In een artikel van The Block beweert het platform dat Facebook een speciaal fonds als reserve zal hanteren voor haar eigen cryptocurrency. Daarnaast zal de Libra Association worden opgericht die de cryptocurrency zal overzien.

Zo, je bent weer bij!

Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Satos

9/10

€7.505,51 Kopen
Litebit

8.9/10

€7.485,82 Kopen
Coinmerce

8.9/10

€7.443,10 Kopen
Bitcoinmeester

8.7/10

€7.472,01 Kopen
Bitvavo

8.7/10

€7.412,00 Kopen
Anycoin Direct

8.4/10

€7.488,44 Kopen
Bitkassa

7.4/10

€7.599,06 Kopen
Bitonic

7.4/10

€7.441,74 Kopen
Laatste nieuws