Koffie met CI

Koffie met CI: het crypto nieuws van 21 juni

GOEIEMORGEN! Weekend! Koffie, croissantje, gekookt eitje paraat? Het is weer tijd voor een nieuwe Koffie met CI: je dagelijkse samenvatting van het cryptocurrency– en blockchain-nieuws van gisteren. Zit je al in ons Telegramkanaal? Je kan daar met ons en onze community 24/7 kletsen over interessante projecten, de koersen en meer. Iedere doordeweekse dag krijg je daar ook een gratis video-update van de koers! Aanmelden doe je hier. Goed, wat is er gisteren gebeurd?

Gisteren tikte de bitcoin-koers een nieuwe yearly high aan van $9.900, waarmee de grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie aardig dicht in de buurt kwam van de $10.000. Er blijkt niet een enkele reden te zijn voor de stijging.

Cryptocurrency exchange Binance heeft een nieuwe Initial Exchange Offering (IEO)aangekondigd, die in juli van start gaat. Het gaat om Elrond (ERD), waarvan de token-verkoop de zesde in zijn soort is die op Binance Launchpad zal worden gehouden.

Advertentie

De voormalig CEO van de nu failliete cryptocurrency exchange QuadrigaCX, Gerald Cotton, zou volgens auditbedrijf Ernst & Young (EY) cryptocurrency van zijn klanten hebben gebruikt om zelf mee te handelen. Dit blijkt uit een rapport van EY.

Binance DEX, de decentrale exchange van Binance, heeft een nieuwe altcoin op de gedecentraliseerde cryptocurrency exchange genoteerd: Contentos (COS). Met de listing zal de altcoin tegen meerdere andere crypto’s verhandeld kunnen worden.

Zo, je bent weer bij!

Heb je de nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David gemist? Lees deze dan alsnog door hier te klikken!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Advertentie
Ad
Ad
Bitvavo
Reviewed
€6.705,00 Kopen
1
1
Coinmerce
Reviewed
€6.725,69 Kopen
2
2
SATOS
Reviewed
€6.762,24 Kopen
3
3
Litebit
Reviewed
€6.763,65 Kopen
4
4
Bitonic
Reviewed
€6.770,69 Kopen
5
5
Anycoin Direct
Reviewed
€6.777,18 Kopen
Laatste nieuws