Roy van Krieken Roy van Krieken
02/07/2021 18:13 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/07/2021 18:13

Fabrikant dogecoin (DOGE) minende auto komt met details, hoeveel kan je ermee verdienen?

icon-mining
Mining
Fabrikant Dogecoin (DOGE) minende auto komt met details, hoeveel kan je ermee verdienen

Een Canadese fabrikant van elektrische auto’s, Daymak Inc., heeft onlangs de details van een nieuw prototype auto naar buiten gebracht. Het prototype heeft de naam Spiritus. 

Daymak is relatief klein bedrijf met de focus op lichte persoonlijke voertuigen zoals kleine auto’s en scooters. Met deze nieuwe auto hoopt Daymak het bedrijf internationaal op de kaart te zetten. 

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Cryptocurrency integratie

Een van de meest opvallende kenmerken van de nieuwe auto is het feit dat er aandacht is besteed aan integratie met de wereld van cryptocurrencies. Via de gepatenteerde ‘Nebula’ technologie zou de auto in staat moeten zijn om proof-of-work crypto tokens te minen en inkomen te genereren via proof-of-stake netwerken.

Daarnaast heeft de auto een ingebouwde wallet. De president van Daymak, Aldo Baiocchi, benoemt een scenario waar de auto tegen de eigenaar zou kunnen praten:

 ‘Door wat wij aan het bouwen zijn, moet je je eens voorstellen dat auto’s hun eigenaren begroeten en zeggen: “ik heb zojuist $10 cash en $20 dogecoin in je Nebula wallet gedeponeerd – fijne dag!”’.

Baiocchi benoemt ook het feit dat normale auto’s normaal gesproken steeds minder en minder waard worden en dus geld verliezen voor de eigenaar. Spiritus zou dit probleem op kunnen lossen door crypto te minen als de auto geparkeerd staat. Revolutionair.

De auto zal worden verkocht vanaf $20,000 en zal vanaf 2023 verkrijgbaar zijn. Of de auto ook in Nederland te verkrijgen zal zijn moet nog maar blijken.

Advertentie

Hoeveel winst kan de auto maken?

De grote vraag is natuurlijk: Hoeveel kan de auto minen? Hoe winstgevend kan de auto de zijn? Crypto minen is namelijk ontzettend competitief. Om deze vraag te beantwoorden heeft Daymak een livestream opgezet. In de livestream staat de auto gedurende 24 uur stil en is deze constant crypto aan het minen. 

Aan het einde van de 24 uur zal de livestream eindigen en zal tevens bekend worden wat de capaciteit van de auto wat betreft het minen van crypto is. Een ludieke manier van het vrijgeven van dergelijke cruciale informatie. Inmiddels is de livestream al beindigd en komt de totale dagelijkse winst op zo’n $10,80 uit. Niet slecht voor een auto.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie