Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Grote Amerikaanse Ethereum (ETH) miner gaat helpen bij onderzoek coronavirus

Een grote Amerikaanse Ethereum miner heeft 6.000 GPU-miners de taak gegeven om te helpen het coronavirus beter te leren begrijpen. Het bedrijf, CoreWeave, verdubbelt zodoende de capaciteit van het [email protected] project.

[email protected] simuleert hoe verschillende proteïnes zich gedragen. Vaak wordt er een momentopname gemaakt van een proteïne, echter blijft daarmee vaak veel informatie verbogen. Door de simuleren hoe proteïne zich gedragen kunnen onderzoekers beter nieuwe medicatie ontwikkelen tegen in dit geval het coronavirus.

- Advertentie -

CoreWeave is een grote Ethereum miner en maakt ongeveer 0,2% van de totale hashkracht van het Ethereum-netwerk uit. Per dag mined het bedrijf zo’n 28 ETH dat op dit moment ongeveer een waarde heeft van $3.900. CoreWeave stelt nu dus een deel van zijn GPU-miners beschikbaar in de strijd tegen het coronavirus. CoreWeave CTO Brian Venturo zei over de keuze:

Hun [[email protected]] onderzoek had ingrijpende gevolgen voor de ontwikkeling van medicatie tegen HIV, en we hopen dat onze [rekenkracht] zal helpen in de strijd tegen het coronavirus.

Of [email protected] uiteindelijk tot nieuwe medicatie zal leiden is onwaarschijnlijk. Venturo stelt na overleggen met experts dat de kans dat nieuwe medicatie uit het project voortkomt slechts 2 tot 5 procent is. Desalniettemin is nooit geschoten altijd mis natuurlijk!

Iedereen kan [email protected] helpen door rekenkracht beschikbaar te stellen. Het maakt hierbij niet uit of je slechts een laptop hebt, alle beetjes helpen. Lees hier meer over [email protected].

Eergisteren deelde onze analist Michiel een koersvideo uit onze Crypto Insiders Members omgeving als freebie. Heb je ‘m gemist? Bekijk hem dan gauw hier!

Wekelijks neemt Crypto Insider David een macro update op voor leden van onze members-omgeving. Afgelopen dinsdag leek ons weer een mooi moment om deze waardevolle update met het grote publiek te delen. David gaat in op de vraag of het coronavirus het verloop van de markt verklaart. Stay safe! 

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.833,13 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.708,91 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.755,02 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.786,52 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.231,20 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.833,13 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.708,91 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.755,02 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.786,52 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.231,20 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...