Redactie Redactie
12/04/2022 18:40 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 13:38

Een unicum in Nederland: Investeer in deze Tech start-up met NFT’s

icon-nft
NFT nieuws
een_unicum_in_nederland_investeer_in_deze_tech_start-up_met_NFTs

Shutterstock / frank_peters

Heb jij ooit met brandende vragen gezeten, maar niet de juiste mentor in je netwerk gehad die deze kon beantwoorden? Wat als die ene persoon die jou zou kunnen helpen niet bereikbaar is? Danny Coppenrath en Maurice Weber hebben samen een app ontwikkeld met de perfecte oplossing: MentorCalls. De app is beschikbaar voor zowel Apple iOS als Google Android.

Uniek Bored Ape NFT restaurant sluit deuren terwijl waarde keldert
  • icon-nft
    NFT nieuws

Jong geleerd, oud gedaan

Danny Coppenrath en Maurice Weber hebben veel gemeen, maar vooral over het volgende zijn zij het overduidelijk eens: de mentors in hun leven hebben het verschil gemaakt. De opa van Danny was zijn mentor. De mentor van Maurice heeft mogelijk gemaakt dat hij met zijn softwarebedrijf zo ver is gekomen. Ook wisten beide ondernemers heel goed dat wie niet kan delen, niet kan vermenigvuldigen. Door die alom oude wijsheid willen zij dat ook anderen advies kunnen krijgen van mentors. Uiteindelijk is met dat doel MentorCalls opgericht.

De app werkt simpel. Wie toegang tot de app heeft, kan in contact komen met een persoonlijke mentor. Dit contact vindt plaats in de vorm van video calls, met experts uit allerlei verschillende sectoren. Daar waar voorheen bepaalde personen onbereikbaar waren, kunnen zij nu in een oogopslag de jongere generatie verder helpen met hun advies.
MentorCalls is de eerste app in de Benelux die op deze manier mentors wil verbinden aan mentees. Bovendien hebben de mentors de mogelijkheid om een deel van hun inkomsten te doneren aan een specifiek goed doel.

Advertentie

Digitale investering met MentorCalls NFTs

Waarom is MentorCalls nog meer bijzonder? Normaliter moeten founders hun geld ophalen bij durfkapitalisten, zogeheten venture capitalists. De founders Danny en Maurice willen echter een community om de app heen bouwen. Juist om die reden hebben ze ervoor gekozen om door middel van non-fungible tokens (NFT’s) een investeringsronde te doen.

MentorCalls heeft bewust gekozen om via deze weg geld op te halen. Door iedereen een kans te geven om mee te laten investeren, zal er een community in Discord gevormd worden. Last but not least: 20% van de app omzet wordt verdeeld over zij die hun NFT vastzetten. De opbrengst van de NFT-verkoop wordt overigens direct terug geïnvesteerd in de app, wat ervoor zorgt dat de verdiensten per NFT meegroeit met het bedrijf.

Een impressie van een Mentorcalls NFT
Afbeelding 1: Een impressie van een Mentorcalls NFT

MentorCalls is al van start gegaan met de investeringsronde. Ook zoekt MentorCalls naar verschillende mentoren die een grote kennis hebben over verschillende zaken: van de muzieksector tot de gaming-industrie en van de sportwereld tot de crypto-industrie.

MentorCalls kan al gedownload worden op Apple iOS en Google Android.


Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie