Roy van Krieken Roy van Krieken
18/08/2023 11:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 18/08/2023 11:00

Lichtpuntje op rode dag: Nederlandse crypto lanceert en deelt gratis uit

icon-nft
NFT nieuws
Arcomia_RCM_NFT-crypto_gaming

Tussen alle volatiliteit in het landschap van crypto is er vandaag een nieuwe parel van Nederlandse makelij die opvalt: Arcomia. Het nieuws? Arcomia heeft wat te vieren, want vanaf 20:00 vanavond is de token van het project, RCM, officieel verhandelbaar en direct te kopen en verkopen via Uniswap.

En om de pijn wat te verzachten op deze toch behoorlijk rood gekleurde dag, waarop de crypto markt flink is gedaald, heeft Arcomia ook nog een bijzonder aanbod. Speciaal voor lezers van Crypto Insiders geeft Arcomia 3000 gratis RCM tokens cadeau

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in mei gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Wat is Arcomia?

Arcomia duikt dieper in gaming dan we ooit hebben gezien. Terwijl je in games als Minecraft je verbeelding de vrije loop kan laten, tilt Arcomia het naar een nieuw niveau door de economische dimensie van crypto toe te voegen. Je bouwt niet zomaar kastelen of winkels; je creëert en verhandelt unieke, waardevolle digitale bezittingen als NFT’s op marktplaatsen zoals OpenSea. 

Deze NFT’s zijn een cruciaal onderdeel van Arcomia. Het zijn onder meer speciale gebouwen of unieke vaardigheden voor je gamepersonage en bieden spelers een unieke ervaring in het spel. Maar ze geven spelers ook de mogelijkheid om meer RCM tokens te verdienen door hun NFT’s in te zetten.

Voor beginnende gamefanaten is het goed om te weten dat je al voordat het spel in Q2 van 2024 live gaat, kunt beginnen met het verzamelen van deze NFT’s op de marktplaats van Arcomia

Arcomia is ook enigszins te vergelijken met Decentraland (MANA) en The Sandbox (SAND); projecten die in het verleden behoorlijk door het dak zijn gegaan. Gezien de huidige bescheiden marktwaarde van Arcomia is de groeipotentie echter nog enorm. 

RCM tokens voor iedereen

Arcomia onderscheidt zich ook op andere crypto gaming projecten door een eerlijk distributiemodel: in plaats van een traditionele token sale, kunnen zowel ervaren als beginnende investeerders ook RCM tokens verzamelen zonder diepe zakken.

De belofte van Arcomia als de nieuwe sensatie in de wereld van crypto gaming is duidelijk. Een innovatief Nederlands product met een visionair team achter de schermen, een bloeiende gemeenschap van meer dan 50.000 leden sterk en een uniek token distributiemodel.

Geïnteresseerd? Zet vanavond 20:00 in je agenda en vergeet niet om jouw 3000 RCM tokens te claimen door je vandaag nog aan te melden bij Arcomia. Een mooie kans om deel uit te maken van een enthousiaste community die je eigenlijk niet mag missen.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Bitcoin koers in de zomer op nieuw record? Handelaren zijn hoopvol
Honderden Nederlanders volgen crypto-strategie op Bitvavo en halen 90% winst
Bitcoin flash crash veroorzaakt enorme liquidatie van $1+ miljard
Cryptomunt klapt 80% naar beneden nadat hacker extra tokens maakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Bitcoin crasht opnieuw na geruchten over Israëlische tegenaanval
Tot deze koers kan bitcoin gaan dalen volgens analisten
Advertentie

Trending NFT nieuws

Christiano Ronaldo & Binance onthullen crypto collectie ondanks rechtszaak
Christiano Ronaldo & Binance lanceren crypto collectie ondanks rechtszaak
Advertentie