Roy van Krieken Roy van Krieken
06/09/2023 17:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 06/09/2023 17:00

PostNL bereidt nieuwe stap in crypto voor: hack de crypto wallet

icon-nft
NFT nieuws
PostNL-crypto-stamp-NFT

Foto: Shutterstock/David Esser

De wegen van postzegels en crypto kruisen elkaar opnieuw. Na het grote succes van hun eerste NFT-collectie vorig jaar, maakt PostNL zich op voor een tweede, nog spannendere lancering. Een unieke kans die elke cryptofanaat en -verzamelaar eigenlijk niet mag missen.

Crypto als wapen tegen China – Trump’s verrassende nieuwe strategie
Crypto als wapen tegen China - Trump's verrassende nieuwe strategie

PostNL ‘NL crypto stamp’

Ongeveer een jaar geleden betrad PostNL vol vertrouwen en passie de wereld van crypto met hun allereerste collectie van NFT-cryptopostzegels. Deze ‘NL crypto stamp’ veroorzaakte al snel opschudding binnen de Nederlandse crypto- en verzamelaarsgemeenschap en de lancering was een groot succes. Zo groot zelfs dat PostNL binnenkort met een tweede collectie komt.

In lijn met de traditie die vorig jaar werd gestart, gaat de lancering van de nieuwe cryptopostzegels gepaard met een uitdagend spel: ‘Hack de crypto wallet’. Voor de gelukkige (en slimme) deelnemer wacht een buitengewone prijs: een gouden crypto stamp, bezet met 20 gram puur goud ter waarde van, op het moment van schrijven, meer dan 1.100 euro. 

Hoe kan ik meedoen?

Elke week krijgen deelnemers een hint die hen dichter bij het juiste wachtwoord voor de crypto wallet brengt. Dit gaat vier weken lang door. Degene die als eerste het juiste wachtwoord invoert, wint die felbegeerde gouden crypto stamp. Voor degenen die net achter het net vissen zijn er gelukkig ook nog troostprijzen te winnen: 10 premium abonnementen op Crypto Insiders, 5 van de nieuwe NL crypto stamp 2 , 5 prijzen van 50 euro in de vorm crypto, en 5 cryptoboeken. Voor ieder wat wils dus.

Vooruitblik

Het ‘hack de crypto wallet’-raadsel start volgende week woensdag 13 september en loopt vier weken door. De nieuwe cryptopostzegels zullen later in de verkoop gaan, daarover is momenteel nog weinig bekend.

Gezien het grote succes en de snelle uitverkoop van de eerste NL crypto stamp-serie is het raadzaam om alert te blijven. De vraag was immers enorm en de cryptopostzegels van de eerste serie vlogen over de digitale toonbank. Mocht je de kans hebben gemist om de eerste NL crypto stamp te bemachtigen, zorg dan dat je deze keer op tijd bent! Immers, de oplage is wederom beperkt.

Houd de komende tijd Crypto Insiders in de gaten om de eerste hint van het raadsel niet te missen. Wie weet ga jij er wel vandoor met een unieke en waardevolle prijs.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Advertentie
Advertentie