Rico Engelbarts
01/09/2022 19:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 06/10/2023 18:23

PostNL NFT kopen? Zoveel kunnen deze waard worden

Solana-SOL Ethereum-ETH Cardano-ADA Dogecoin-DOGE Shiba Inu-SHIB BNB-BNB more-coins-icon
icon-nft
NFT nieuws

Foto: Shutterstock/Mia Stendal

De Crypto Chase van PostNL is inmiddels achter de rug en morgen is het eindelijk zo ver. De unieke NFT-cryptopostzegels van PostNL, de NL crypto stamps, zullen in de pre-salegaan. In dit artikel laten we nog een keertje zien waarom dergelijke NFT-cryptopostzegels interessant zijn voor elke crypto investeerder.

Cryptopostzegels in Oostenrijk

PostNL is niet het eerste postbedrijf in Europa dat cryptopostzegels op de markt heeft gebracht. Een van de eerste die met dit idee kwam was de Österreichische Post, het nationale postbedrijf van Oostenrijk. 

Hier werden een paar jaar geleden al de eerste NFT-cryptopostzegels gelanceerd en dit bleek een daverend succes. Binnen de kortste keren was de volledige oplage over de toonbank gegaan en elke daaropvolgende verkoopronde bleek razendpopulair onder crypto investeerders en verzamelaars.

Wat de nieuwe NFT-cryptopostzegel van PostNL zo interessant maakt voor crypto investeerders is het feit dat er een aardig zakcentje verdiend kan worden met de doorverkoop. De cryptopostzegels in Oostenrijk stegen namelijk na lancering gigantisch in waarde. Zo was de gemiddelde verkoopprijs vlak na de lancering van de NFT-cryptopostzegels in 2019 zo’n 0,04 ETH, omgerekend 75 dollar. Een paar dagen later kwam de verkoopprijs op momenten zelfs boven de 1 ETH uit! Dat is natuurlijk een astronomisch rendement.

Hoeveel kunnen de cryptopostzegels waard worden?

De kans is groot dat de NL crypto stamps van PostNL een vergelijkbare prijs actie zullen laten zien. De oplage is beperkt, dus je weet ook zeker dat je een uniek item in je bezit krijgt. Het is uiteraard onmogelijk om te voorspellen wat de prijs van de NL crypto stamp precies zal gaan doen in de toekomst, maar desalniettemin is het erg waarschijnlijk dat de waarde van de cryptopostzegels behoorlijk zal stijgen.

Op dag 1 zullen de cryptopostzegels worden verkocht tegen een prijs van 9,05 euro. Het is niet de verwachting dat dit een week later nog steeds de gemiddelde verkoopprijs zal zijn. Op basis van vergelijkbare acties in het buitenland zullen de NFT-cryptopostzegels van PostNL een behoorlijke koersstijging in het verschiet hebben liggen.

De uitslag van de ‘Crypto Chase’

Iedereen die heeft meegespeeld met het vierdelige ‘Crypto Chase’ spel zal ongetwijfeld met smart wachten op de uitslag. Heb jij het goede antwoord doorgegeven en heb je een plekje op de whitelist bemachtigd?

Morgen wordt het design onthuld, en daarmee het juiste antwoord.. Als je je geplaatst hebt op de whitelist, krijg je daarover een mailtje. Tegelijkertijd zal om 10.00 ook de pre-sale van de NL crypto stamp van start gaan. Happy chasing!

Voor meer informatie over de NL crypto stamp kun je hier klikken

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie