Roy van Krieken Roy van Krieken
03/02/2023 18:50 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 03/02/2023 18:50

Bitvavo gaat voor adoptie: €10,- gratis XRP, Bitcoin of Dogecoin 

icon-overheidregulatie
Overheid en re…

Foto: Bitvavo

Bitvavo is al enige tijd een waar begrip in de Nederlandse crypto gemeenschap. Het is ondertussen al verreweg de grootste crypto exchange in Nederland en de ambitie van het team van Bitvavo is nog zeker niet gaan liggen. Bitvavo zet zich elke dag in om het gebruik van crypto onder de gemiddelde Nederlander aan te moedigen, en in dit kader geeft Bitvavo zelfs gratis crypto weg!

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Bitvavo en adoptie

Voetbalfans die hebben opgelet zullen het afgelopen jaar ongetwijfeld wel eens het logo van Bitvavo voorbij hebben zien komen langs de velden. In maart van 2022 sloot Bitvavo namelijk een meerjarige sponsordeal met de KNVB! De Nederlandse exchange kwam hiermee in een rijtje te staan met onder meer ING, Albert Heijn en KPN. 

Zeker tijdens het WK in Qatar was Bitvavo als sponsor veelvuldig in vol ornaat te bezichtigen. Op het eerste gezicht lijkt dit wellicht wat triviaal, maar het feit dat een Nederlandse crypto beurs op het grootste toneel te zien is laat zien dat de crypto industrie volwassen aan het worden is. Bitvavo hoopt met dergelijke sponsordeals hier een leidende rol in Nederland op het gebied van crypto adoptie aan te nemen.

In het kader van de samenwerking tussen Bitvavo en de KNVB werden er zelfs voor verschillende wedstrijden van het Nederlands elftal wedstrijdkaarten weggegeven. 

Niet alleen sponsordeals worden links en rechts gesloten door Bitvavo om de crypto markt in de spotlight te zetten, ook werd er achter de schermen hard gewerkt aan een educatieplatform om nieuwe gebruikers wegwijs te maken in de soms wat ingewikkelde wereld van crypto.

Advertentie

Gratis bitcoin bij Bitvavo, zo doe je mee

In samenwerking met Crypto Insiders heeft Bitvavo nu in het kader van deze vergaande adoptie-stimulatie een interessante actie gelanceerd. Elke nieuwe gebruiker ontvangt namelijk 10 euro aan tegoed in zijn wallet. Hoe doe je mee? Simpel: Maak via deze pagina een account aan om jouw gratis 10 euro aan crypto te claimen. Daarnaast handel je de eerste 1.000 euro helemaal gratis. Je moet wel minimaal 1 euro op Bitvavo storten om mee te kunnen doen.

De 10 euro kan worden geclaimd in XRP, BTC of DOGE en wordt binnen 48 uur automatisch toegekend. Let op; je dient wel binnen 7 dagen het verificatieproces te doorlopen om in aanmerking te komen.

Wat je vervolgens met die 10 euro aan je favoriete crypto doet is volledig aan jou. Zo zou je het kunnen gebruiken als basis voor een lange termijn investering, of je gaat aan de slag als handelaar. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Crypto koning ‘SBF’ gaat in hoger beroep tegen 25-jarige celstraf
  • icon-overheidregulatie
    Overheid en regulatie

Voordelen Bitvavo exchange

Zoals gezegd is Bitvavo een van de bekendste exchanges in Nederland. Het handelsplatform staat geregistreerd bij de Nederlandsche Bank (DNB) en elk account is tot 100.000 euro verzekerd. Om meer te weten te komen kan je hier de Bitvavo review op Crypto Insiders lezen.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie