Erik Juffermans Erik Juffermans
28/09/2023 07:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 28/09/2023 07:00

Goed Shiba Inu nieuws & broker geeft alle Nederlanders 2 miljoen SHIB gratis

shiba-inu-shib-logo
Shiba Inu nieuws
SHIB-Shiba-Inu-Shibarium-anycoin direct

Foto: Shutterstock/photo_gonzo

Om gratis publicaties mogelijk te maken bevatten sommige publicaties affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Tijdens de vorige crypto bull run was Shiba Inu (SHIB) wellicht de allergrootste verrassing. Maar vandaag de dag is Shiba Inu nog steeds een favoriet in crypto land. Het team van Shiba Inu zit namelijk allesbehalve stil. Het project heeft de status als memecoin van zich afgeschud en timmert hard aan de weg om een grote naam te worden in de crypto sector.

In dit artikel nemen we een kijkje naar wat recente optimistische ontwikkelingen omtrent Shiba Inu. Ook hebben we een leuk aanbod. De Nederlandse crypto broker Anycoin Direct heeft een actie die volledig in het teken van Shiba Inu staat. Als je je nu aanmeldt en een eerste trade doet krijg je namelijk 2 miljoen SHIB gratis en voor niets op je account gestort.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

SHIB adoptie op volle toeren

Ten eerste maakte Shiba Inu deze week bekend een gloednieuwe aap te gaan lanceren. De app heet de Shiba Hub en moet het volledige SHIB ecosysteem naar een hoger niveau tillen. Behalve een teaser video geeft het team weinig informatie weg over de app. Wellicht heeft het iets te maken met de ambitieuze metaverse plannen van Shiba Inu.

Ander opvallend Shiba Inu nieuws komt uit de Amerikaanse staat Texas. FCF Pay en Chariot Energy slaan de handen ineen en gaan het mogelijk maken voor inwoners van Texas om hun zonnepaneel rekeningen te betalen met SHIB tokens. Dit maakte FCF Pay bekend op maandag via X, voorheen Twitter.

Shiba Inu maakt dus grote stappen. Ook LaborX, een web3 platfrom voor freelancers, maakte vorige week bekend gebruikers te gaan betalen in BONE, dit is een token die deel uitmaakt van het Shiba Inu ecosysteem. De adoptie van het Shiba Inu ecosysteem blijft dus toenemen. 

Recent lanceerde het project ook al Shibarium, de layer-2 oplossing op Ethereum (ETH). Na wat opstartproblemen draait de blockchain inmiddels op volle toeren.

Anycoin Direct geeft iedereen 2 miljoen SHIB

Er is dus duidelijk geen gebrek aan mooi nieuws voor Shiba Inu fans. Het momentum waarin het project zich verkeert is ook Anycoin Direct niet ontgaan. De Nederlandse crypto beurs biedt nieuwe gebruikers daarom momenteel een opmerkelijk welkomstgeschenk: 2 miljoen SHIB tokens. Meld je dus nu aan bij Anycoin Direct voor 2 miljoen SHIB tokens.

Deel dit artikel
Erik Juffermans

Erik Juffermans is sinds januari 2022 een gepassioneerde auteur bij Crypto Insiders. Met een academische achtergrond in internationale politiek en antropologie, combineert hij zijn kennis en kritische blik om diepgaande analyses te maken over de raakvlakken tussen crypto en diverse maatschappelijke aspecten. Sinds 2017 is Erik actief in de cryptowereld, gedreven door de unieke financiële vrijheid en de tegendraadsheid van de sector. Hij specialiseert zich in Bitcoin mining, Decentralized Finance, overheid en regulatie, en Ethereum.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Advertentie
Advertentie