Erik Juffermans Erik Juffermans
28/09/2023 07:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 28/09/2023 07:00

Goed Shiba Inu nieuws & broker geeft alle Nederlanders 2 miljoen SHIB gratis

Nieuws
SHIB-Shiba-Inu-Shibarium-anycoin direct

Foto: Shutterstock/photo_gonzo

Om gratis publicaties mogelijk te maken bevatten sommige publicaties affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Tijdens de vorige crypto bull run was Shiba Inu (SHIB) wellicht de allergrootste verrassing. Maar vandaag de dag is Shiba Inu nog steeds een favoriet in crypto land. Het team van Shiba Inu zit namelijk allesbehalve stil. Het project heeft de status als memecoin van zich afgeschud en timmert hard aan de weg om een grote naam te worden in de crypto sector.

In dit artikel nemen we een kijkje naar wat recente optimistische ontwikkelingen omtrent Shiba Inu. Ook hebben we een leuk aanbod. De Nederlandse crypto broker Anycoin Direct heeft een actie die volledig in het teken van Shiba Inu staat. Als je je nu aanmeldt en een eerste trade doet krijg je namelijk 2 miljoen SHIB gratis en voor niets op je account gestort.

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis
  • Advertentie
  • Bitvavo

SHIB adoptie op volle toeren

Ten eerste maakte Shiba Inu deze week bekend een gloednieuwe aap te gaan lanceren. De app heet de Shiba Hub en moet het volledige SHIB ecosysteem naar een hoger niveau tillen. Behalve een teaser video geeft het team weinig informatie weg over de app. Wellicht heeft het iets te maken met de ambitieuze metaverse plannen van Shiba Inu.

Ander opvallend Shiba Inu nieuws komt uit de Amerikaanse staat Texas. FCF Pay en Chariot Energy slaan de handen ineen en gaan het mogelijk maken voor inwoners van Texas om hun zonnepaneel rekeningen te betalen met SHIB tokens. Dit maakte FCF Pay bekend op maandag via X, voorheen Twitter.

Shiba Inu maakt dus grote stappen. Ook LaborX, een web3 platfrom voor freelancers, maakte vorige week bekend gebruikers te gaan betalen in BONE, dit is een token die deel uitmaakt van het Shiba Inu ecosysteem. De adoptie van het Shiba Inu ecosysteem blijft dus toenemen. 

Recent lanceerde het project ook al Shibarium, de layer-2 oplossing op Ethereum (ETH). Na wat opstartproblemen draait de blockchain inmiddels op volle toeren.

Anycoin Direct geeft iedereen 2 miljoen SHIB

Er is dus duidelijk geen gebrek aan mooi nieuws voor Shiba Inu fans. Het momentum waarin het project zich verkeert is ook Anycoin Direct niet ontgaan. De Nederlandse crypto beurs biedt nieuwe gebruikers daarom momenteel een opmerkelijk welkomstgeschenk: 2 miljoen SHIB tokens. Meld je dus nu aan bij Anycoin Direct voor 2 miljoen SHIB tokens.

Deel dit artikel
Erik Juffermans

Met een politieke en culturele achtergrond is Erik geïnteresseerd in het grote plaatje. Wat zijn bijvoorbeeld de raakvlakken van crypto-assets met de globale politiek en het economische klimaat? Cryptocurrencies hebben volgens Erik de potentie om de wereld beter en eerlijker te maken, maar er zijn fascinerende en complexe obstakels.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
eddy-crypto-miljonair-tiener
Crypto-miljonair Eddy begon met €93 op 15-jarige leeftijd
Advertisement

Trending Nieuws nieuws

Bitget Beschermingsfonds: een voortdurend streven naar transparantie
Bitget Beschermingsfonds: een voortdurend streven naar transparantie
Gaat dit social mediaplatform Facebook voorbij?
Gaat dit social mediaplatform Facebook voorbij?
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
Advertisement