Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
14/04/2020 16:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/04/2020 16:45

Basic Attention Token (BAT) genoteerd aan grootste Japanse crypto exchange

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Basic Attention Token (BAT) genoteerd aan grootste Japanse crypto exchange

In een persbericht dat onlangs verscheen wordt aangekondigd dat Basic Attention Token (BAT) is toegevoegd aan de Japanse cryptocurrency-exchange bitFlyer, de grootste exchange van Japan.
In december 2019 voegde bitFlyer ripple (XRP) toe aan het platform. Het heeft daarna 4 maanden geduurd voor zij met een nieuwe listing kwamen. Basic Attention Token is recent pas goedgekeurd door de Japanse financiële toezichthouder. 
Veel mensen blijven thuis vanwege de uitbraak van het coronavirus. Mensen wereldwijd brengen dus meer tijd door achter de computer wat gunstig is voor Brave, wat een op privacy gerichte webbrowser is. Brave zag een flinke toename in gebruikers de afgelopen tijd.
De voornaamste reden van het succes van Brave is de focus op privacy, de browser blokkeert standaard advertenties en andere trackers en cookies. Op die manier laat je minder sporen achter op het internet en raakt je browser cache minder vol. Zij doen dus hun uiterste best om de data van hun gebruikers te beschermen. Het aantal gebruikers is in 2019 verdubbeld ten opzichte van 2018. 
De ICO van Basic Attention Token liep ook erg goed. De browser verkocht voor $35 miljoen aan tokens in de eerste minuten van de Initial Coin Offering (ICO). Een andere Chinese exchange, GMO Coin heeft de coin ook toegevoegd aan het platform. 
Eerder deze week kondigde de CEO van cryptocurrency-exchange Binance, Changpeng Zhao (CZ), aan dat hij de browser steunt. Zijn steun is overigens niet onverwachts, Binance werkt namelijk samen met Brave.
Volgens onze analist David hebben we te maken met een interessante situatie, want hoewel de terugval in de $6K bearish is, weten de bears tot op heden niet door te pakken. Aan de andere kant zien we dat de bulls keer op keer het gewonnen terrein weer snel prijs moet geven. Om welk niveau gaat de strijd? Lees het in Davids net verschenen technische analyse!
De koers van bitcoin begon aan een move en deze lijkt in de richting van de $6.000 te gaan. Bekijk de vandaag verschenen koersupdate van Michiel voor meer!
Heb je afgelopen vrijdag de live Ask Me Anything (AMA) sessie van David en Michiel gemist? Tijdens de sessie, waarin onze analisten in gingen op Bitcoin, het coronavirus en de economie, konden live vragen worden gesteld!

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie