Home Nieuws Altcoin nieuws Basic Attention Token (BAT) genoteerd aan grootste Japanse crypto exchange

Basic Attention Token (BAT) genoteerd aan grootste Japanse crypto exchange

- Advertentie -

In een persbericht dat onlangs verscheen wordt aangekondigd dat Basic Attention Token (BAT) is toegevoegd aan de Japanse cryptocurrency-exchange bitFlyer, de grootste exchange van Japan.

In december 2019 voegde bitFlyer ripple (XRP) toe aan het platform. Het heeft daarna 4 maanden geduurd voor zij met een nieuwe listing kwamen. Basic Attention Token is recent pas goedgekeurd door de Japanse financiële toezichthouder. 

Veel mensen blijven thuis vanwege de uitbraak van het coronavirus. Mensen wereldwijd brengen dus meer tijd door achter de computer wat gunstig is voor Brave, wat een op privacy gerichte webbrowser is. Brave zag een flinke toename in gebruikers de afgelopen tijd.

De voornaamste reden van het succes van Brave is de focus op privacy, de browser blokkeert standaard advertenties en andere trackers en cookies. Op die manier laat je minder sporen achter op het internet en raakt je browser cache minder vol. Zij doen dus hun uiterste best om de data van hun gebruikers te beschermen. Het aantal gebruikers is in 2019 verdubbeld ten opzichte van 2018. 

De ICO van Basic Attention Token liep ook erg goed. De browser verkocht voor $35 miljoen aan tokens in de eerste minuten van de Initial Coin Offering (ICO). Een andere Chinese exchange, GMO Coin heeft de coin ook toegevoegd aan het platform. 

Eerder deze week kondigde de CEO van cryptocurrency-exchange Binance, Changpeng Zhao (CZ), aan dat hij de browser steunt. Zijn steun is overigens niet onverwachts, Binance werkt namelijk samen met Brave.

Volgens onze analist David hebben we te maken met een interessante situatie, want hoewel de terugval in de $6K bearish is, weten de bears tot op heden niet door te pakken. Aan de andere kant zien we dat de bulls keer op keer het gewonnen terrein weer snel prijs moet geven. Om welk niveau gaat de strijd? Lees het in Davids net verschenen technische analyse!

De koers van bitcoin begon aan een move en deze lijkt in de richting van de $6.000 te gaan. Bekijk de vandaag verschenen koersupdate van Michiel voor meer!

Heb je afgelopen vrijdag de live Ask Me Anything (AMA) sessie van David en Michiel gemist? Tijdens de sessie, waarin onze analisten in gingen op Bitcoin, het coronavirus en de economie, konden live vragen worden gesteld!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...