Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Binance gaat binnenkort nieuw handelsplatform in Japan lanceren

Cryptocurrency-exchange Binance gaat wellicht een nieuw handelsplatform voor de Japanse markt lanceren. Dat blijkt uit een blogartikel gepubliceerd op 16 januari.

Binance is in onderhandeling over een samenwerkingsovereenkomst met Z Corporation, een dochteronderneming van Z Holdings, voorheen bekend als Yahoo Japan, en TaoTao, een gereguleerde Japanse cryptocurrency-exchange.

- Advertentie -

De drie bedrijven zouden gebruik maken van de technologie van Binance terwijl de twee Japanse bedrijven ervoor moeten zorgen dat het nieuwe platform voldoet aan de regelgeving van de Japanse financiële toezicht houder; de Financial Service Agency (SFA).

Veel niet-Japanners begrijpen de betekenis hiervan misschien niet. TaoTao en Z Corporation zijn dochterondernemingen van Yahoo Japan. YJ is al lange tijd onafhankelijk van Yahoo Amerika en doet het zeer goed. Het is 48% eigendom van Softbank.

Kan voor geen betere partner vragen dan TaoTao in Japan.

Aldus Changpeng Zhao, CEO van Binance. Verdere details over de deal zijn vooralsnog onbekend. Het nieuws volgt direct na een aankondiging van Binance op 15 januari dat het handelsplatform beperkingen op gaat leggen op Japanse klanten. De beperkingen zullen stapsgewijs worden doorgevoerd.

Vorig jaar voerde Binance een dergelijke handeling uit. Amerikaanse klanten hadden op een gegeven moment geen toegang meer tot Binance maar kort daarna, in september vorig jaar, lanceerde de exchange Binance.US voor Amerikaanse klanten

Vorige week kondigde Binance Charity, de liefdadigheidstak van het bedrijf, aan dat het $1 miljoen aan binance coins (BNB) heeft gedoneerd aan Australië omtrent de bosbranden. Tevens roept de exchange de cryptogeemenschap op om mee te doen.

David heeft een nieuwe wekelijkse koersanalyse online staan! Volgens hem zijn nu de bulls aan zet. Mis zijn analyse niet!

Gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en mis niets!abonneren_youtube

Met David en ons meekletsen? Join dan ons gratis discussiekanaal op Telegram!

telegram180

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.312,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.312,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...