Roy van Krieken Roy van Krieken
06/07/2023 09:01 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 06/07/2023 09:01

Binance stuurt honderdduizenden klanten door naar Nederlandse exchange

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…

Foto: Shutterstock/dennizn

Binance, ’s werelds grootste cryptocurrency-exchange, trekt zich op 17 juli 2023 terug uit Nederland. De exchange is een samenwerking aangegaan met een Nederlands cryptoplatform om de huidige klanten een nieuw onderkomen te bieden. De honderdduizenden klanten zullen worden doorverwezen naar Coinmerce.

Deze strategische stap zou Coinmerce in staat kunnen stellen uit te groeien tot het grootste cryptoplatform van Nederland, gemeten naar zowel productaanbod als klantenbestand. Coinmerce blijft zich daarbij richten op haar kernstrategie: het aanbieden van een toegankelijk platform voor haar gebruikers.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 750.000 PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Gratis overstappen

Vanaf de week van 10 juli kunnen Binance-klanten kosteloos hun digitale activa overzetten naar Coinmerce via een eenvoudige “one-click” oplossing. Dit stelt Binance-gebruikers in staat om zonder onderbreking te blijven handelen in cryptovaluta. Binance heeft haar gebruikers geïnformeerd over deze stap en biedt volledige ondersteuning tijdens het overstapproces. Met de instroom van nieuwe klanten streeft Coinmerce ernaar het grootste cryptoplatform van heel Europa te worden.

Advertentie

Bitcoin en 350+ andere crypto’s

Als onderdeel van de overgang heeft Coinmerce vele coins van Binance aan haar portfolio toegevoegd. Met nu bijna 350 verschillende coins hebben gebruikers meer keuze en betere mogelijkheden voor risicospreiding. Coinmerce plant ook deze nieuwe coins te evalueren op hun mogelijkheden voor Earn & staking.

Crypto-markt in de war: Mt. Gox-slachtoffers weigeren te verkopen
Crypto-markt in de war: Mt. Gox-slachtoffers weigeren te verkopen

Lagere handelskosten

Om de overstap nog aantrekkelijker te maken, heeft Coinmerce de transactiekosten verlaagd naar een tarief van slechts 0,2%. Deze verlaging geeft gebruikers de vrijheid om meer transacties uit te voeren en te investeren in een grotere verscheidenheid aan munten, zonder dat de kosten een belemmering vormen.

Coinmerce heeft tevens gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe exchange. Hier kunnen gebruikers marktorders plaatsen en handelen zoals ze gewend zijn. De exchange heeft eigen orderboeken en een live grafiek, vergelijkbaar met andere bekende exchanges. Een opvallend verschil is dat gebruikers op de Coinmerce Exchange kunnen handelen met USDT-coins.

Binance zal vanaf 10 juli de Nederlandse klanten naar Coinmerce doorverwijzen. Als je gebruik wilt maken van de overstapservice, kun je nu al een account bij Coinmerce aanmaken.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Advertentie

Trending Wallets en Exchanges nieuws

Crypto CEO treedt af na buitensporige Trump tweet
Cryptobaas treedt noodgedwongen af na buitensporige Trump tweet
Interview: hoe een nieuwe cryptobeurs de grote jongens verslaat
Interview: hoe een nieuwe cryptobeurs de grote jongens verslaat
Opnieuw enorme hoeveelheid bitcoin van Mt. Gox in beweging
Opnieuw enorme hoeveelheid bitcoin van Mt. Gox in beweging
Advertentie