Roy van Krieken Roy van Krieken
06/07/2023 09:01 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 06/07/2023 09:01

Binance stuurt honderdduizenden klanten door naar Nederlandse exchange

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…

Foto: Shutterstock/dennizn

Binance, ’s werelds grootste cryptocurrency-exchange, trekt zich op 17 juli 2023 terug uit Nederland. De exchange is een samenwerking aangegaan met een Nederlands cryptoplatform om de huidige klanten een nieuw onderkomen te bieden. De honderdduizenden klanten zullen worden doorverwezen naar Coinmerce.

Deze strategische stap zou Coinmerce in staat kunnen stellen uit te groeien tot het grootste cryptoplatform van Nederland, gemeten naar zowel productaanbod als klantenbestand. Coinmerce blijft zich daarbij richten op haar kernstrategie: het aanbieden van een toegankelijk platform voor haar gebruikers.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Gratis overstappen

Vanaf de week van 10 juli kunnen Binance-klanten kosteloos hun digitale activa overzetten naar Coinmerce via een eenvoudige “one-click” oplossing. Dit stelt Binance-gebruikers in staat om zonder onderbreking te blijven handelen in cryptovaluta. Binance heeft haar gebruikers geïnformeerd over deze stap en biedt volledige ondersteuning tijdens het overstapproces. Met de instroom van nieuwe klanten streeft Coinmerce ernaar het grootste cryptoplatform van heel Europa te worden.

Advertentie

Bitcoin en 350+ andere crypto’s

Als onderdeel van de overgang heeft Coinmerce vele coins van Binance aan haar portfolio toegevoegd. Met nu bijna 350 verschillende coins hebben gebruikers meer keuze en betere mogelijkheden voor risicospreiding. Coinmerce plant ook deze nieuwe coins te evalueren op hun mogelijkheden voor Earn & staking.

Cryptobeurs Bybit reageert op geruchten over faillissement
Cryptobeurs Bybit reageert op geruchten over faillissement

Lagere handelskosten

Om de overstap nog aantrekkelijker te maken, heeft Coinmerce de transactiekosten verlaagd naar een tarief van slechts 0,2%. Deze verlaging geeft gebruikers de vrijheid om meer transacties uit te voeren en te investeren in een grotere verscheidenheid aan munten, zonder dat de kosten een belemmering vormen.

Coinmerce heeft tevens gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe exchange. Hier kunnen gebruikers marktorders plaatsen en handelen zoals ze gewend zijn. De exchange heeft eigen orderboeken en een live grafiek, vergelijkbaar met andere bekende exchanges. Een opvallend verschil is dat gebruikers op de Coinmerce Exchange kunnen handelen met USDT-coins.

Binance zal vanaf 10 juli de Nederlandse klanten naar Coinmerce doorverwijzen. Als je gebruik wilt maken van de overstapservice, kun je nu al een account bij Coinmerce aanmaken.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
student verdient miljoenen ongeluk bij geluk student
Student werd in één oogwenk cryptomiljonair, “geluk bij een ongeluk”
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Advertentie

Trending Wallets en Exchanges nieuws

politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
Waarom BlackRock plots tienduizenden dollars aan meme crypto bezit
Nieuwe memecoin strategie op Bitvavo: ‘Veel effectiever dan bitcoin’
Crypto handelaar maakt 70.000 dollar winst met ChatGPT trading bot
Crypto handelaar maakt 70.000 dollar winst met ChatGPT trading bot
Advertentie