Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) exchange Binance begint met uitrol crypto-debetkaart in Europa

Een van ’s werelds grootste en populairste cryptocurrency exchanges, Binance, heeft vandaag officieel zijn nieuwe crypto-debetkaart aangekondigd. Met de Binance Card kunnen gebruikers van de exchange hun crypto’s zoals bitcoin (BTC) uitgeven in winkels waar normale debetkaarten ook worden geaccepteerd.

In de aankondiging valt te lezen dat gebruikers met de debetkaart bitcoin, Binance coin (BNB), SXP en Binance USD (BUSD) kunnen uitgeven. SXP is het token van Swipe, een technologiebedrijf dat Binance onlangs overnam als onderdeel van de ontwikkeling van de debetkaart.

- Advertentie -

Kaarthouders kunnen deze cryptocurrencies uitgeven bij maar liefs 60 miljoen winkels in 200 landen wereldwijd. Binance zet de crypto pas om wanneer de transactie daadwerkelijk plaatsvindt. Gebruikers hoeven dus niet eerst hun crypto om te zetten in fiat. Binance CEO Changpeng Zhao zegt over de lancering:

Door een tastbare manier te bieden om crypto uit te geven, te converteren en uit te geven voor dagelijks gebruik, bevorderen we onze missie om crypto toegankelijker te maken voor de massa. Door gebruikers de mogelijkheid te geven hun crypto rechtstreeks te converteren en uit te geven aan verkopers over de hele wereld, wordt de crypto-ervaring naadloos en toepasbaar,

Vanaf augustus kunnen inwoners van de Europese Economische Ruimte, waaronder dus Nederland, zich aanmelden voor de debetkaart. Inwoners van het Verenigd Koninkrijk zullen kort daarna hun Binance Card kunnen aanvragen.

Binance kondigde zijn Binance Card al in maart dit jaar aan. Toen kondigde het bedrijf aan: “Binance Card doet alles wat een normale betaalkaart ook kan en nog veel meer.” De kaart was aanvankelijk alleen nog virtueel beschikbaar als onderdeel van de testfase. Nu zullen gebruikers zich dus aan kunnen gaan melden voor de fysieke versie!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.422,34 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.301,09 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.367,21 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.382,05 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.387,15 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.422,34 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.301,09 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.367,21 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.382,05 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.387,15 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin wankelt? Dit is míjn plan A!

Waar staan we nu werkelijk? Aan de vooravond van de grooste bull run ooit of een apocalyptische ineenstorting van de economie? Dit blijft de...