Home Nieuws Wallets en Exchanges Bitcoin (BTC) exchange Coinbase noteert mogelijk deze 19 altcoins

Bitcoin (BTC) exchange Coinbase noteert mogelijk deze 19 altcoins

De populaire cryptocurrency exchange Coinbase kondigde gisteren een lijst met 19 cryptocurrencies aan die potentieel genoteerd kunnen worden op het platform, waaronder:  Ampleforth, Flexacoin, Hedera Hashgraph, Wrapped Bitcoin en meer.

- Advertentie -

“Deze nieuwe coins omvatten, in alfabetische volgorde: Ampleforth, Band Protocol, Balancer, Blockstack, Curve, Fetch.ai, Flexacoin, Helium, Hedera Hashgraph, Kava, Melon, Ocean Protocol, Paxos Gold, Reserve Rights, tBTC, The Graph, THETA , UMA en WBTC “, stond er in de aankondiging van Coinbase.

De exchange gaf aan dat het proces om cryptocurrencies te onderzoeken veel eist van zowel de technische kant als van de compliance kant. Daarnaast moeten ze ook rekening houden met het feit dat verschillende cryptocurrencies in verschillende rechtsgebieden goedkeuring van de regelgevende instanties nodig hebben. Coinbase benadrukte ook dat dat als er gekeken wordt naar de verschillende crypto’s door Coinbase, dit niet betekent dat ze ook daadwerkelijk worden genoteerd op het platform.

“Volgens ons noteringsproces zullen we nieuwe activa toevoegen per rechtsgebied, afhankelijk van de toepasselijke beoordeling en autorisaties. Het weglaten van coins uit deze publicatie betekent niet dat een dergelijke coin niet wordt weggelaten voor actieve beoordeling en mogelijke notering”, voegde de beurs toe.

Op het moment van schrijven staan de meeste coins die Coinbase genoemd heeft in het groen. Waarvan de grootste uitschieters Melon (33,5%), Ocean Protocol (20%), UMA (3,5%), Ampleforth (78%). Toch zien we ook een aantal coins met rode cijfers waaronder Band Protocol, Fetch.aib en Kava.

- Advertentie -

Een notering van een coin op Coinbase zorgt er vaak voor dat de prijs omhoog geduwd wordt. Dit hebben we al meerdere malen gezien bij overige noteringen. Zo kwam de exchange in juni met het bericht dat ze Compound (COMP) zouden noteren. Daarnaast kwam de token MKR van MakerDAO in mei op Coinbase en schoot omhoog. Toch werkt het “Coinbase Effect” niet altijd, en een notering doet soms zelfs helemaal niks bijzonders voor de koers van de cryptocurrency.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€15.233,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€15.264,50 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€15.269,00 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€15.338,50 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€15.505,00 Kopen
Laatste nieuws

– Advertentie –

Expert analyses

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op...