Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin- en altcoin-exchange Coinbase wil 18 nieuwe cryptocurrencies noteren

Coinbase, de grootste cryptocurrency-exchange uit de Verenigde Staten, overweegt om 18 nieuwe cryptocurrencies te noteren. Dat meldt de cryptobeurs in een persbericht gepubliceerd op 10 juni.

- Advertentie -

Het gaat om de volgende 18 tokens:

 Aave (LEND), Aragon (ANT), Arweave (AR), Bancor (BNT), Compound Coin (COMP), DigiByte (DGB), Horizen (ZEN), Livepeer (LPT), NuCypher (NKMS), Numeraire (NMR), KEEP Network, Origin Protocol (OGN), Ren (REN), Render Network (RNDR), Siacoin (SC), SKALE Network, Synthetix (SNX), en VeChain (VET)

Coinbase meldt niet wanneer deze cryptocurrencies verkrijgbaar zullen zijn op de exchange. De beurs moet eerst elke token goed onderzoeken en rekening houden met de gepaste regelgeving. Het persbericht meldt dat het niet kan garanderen dat al deze cryptocurrencies ook daadwerkelijk genoteerd zullen worden.

We zullen nieuwe activa toevoegen per rechtsgebied, afhankelijk van de toepasselijke beoordeling en autorisaties.

Onze klanten kunnen van Coinbase verwachten dat het in de toekomst soortgelijke aankondigingen zal doen terwijl we de toevoeging van tal van activa op het hele platform blijven onderzoeken.

Aldus het persbericht. Notering van een nieuwe token op Coinbase gaat vaak gepaard met een stijging in de prijs, al lukt het vaak niet om deze stijging ook voor een langere tijd vast te houden. Het wordt in de community dan ook vaak de Coinbase pump & dump genoemd.

Eind vorige maand schoot de prijs van OmiseGO (OMG) omhoog en dat begon zelfs kort voor de aankondiging dat het genoteerd zou worden op Coinbase.

Coinbase ligt momenteel onder vuur omdat het onlangs aankondigde dat het wil samenwerken met Amerikaanse opsporingsdiensten. Dat valt niet goed in de smaak bij veel klanten die vervolgens besloten massaal hun bitcoin van de exchange te halen.

Vorige week kwam nog naar buiten dat Coinbase verreweg de meeste bitcoin in zijn kluizen bewaart onder crypto-exchanges. Daarna volgen Binance en Huobi. Eergisteren gaf Coinbase een verklaring waarom het (wederom) uit de lucht lag tijdens een koersuitbraak van bitcoin.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.360,94 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.360,94 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...