Home Nieuws Bitcoin nieuws Bitcoin en andere crypto beheren met de wallet van internetbrowser Opera

Bitcoin en andere crypto beheren met de wallet van internetbrowser Opera

De populaire internetbrowser Opera heeft een aantal grote updates aangekondigd, waaronder de integratie van een cryptocurrency wallet. De wallet van Opera wordt gelanceerd in verschillende landen.

Opera is de eerste browser die een wallet voor zowel mobiel als desktop in een browser integreert. Volgens een persbericht krijgt de Android-versie van de browser een aantal grote updates. Zo wordt de wallet beschikbaar gesteld in Europa, Australië, Nieuw Zeeland, Mexico en Zwitserland. Ook zegt Opera de functie waarmee geld in een wallet wordt gestort te verbeteren. De optie was er al in de browser die beschikbaar is in de Verenigde Staten.

- Advertentie -

Opera beweert de gebruikers toegang te geven tot een geven tot een gedecentraliseerd netwerk dat draait op het IPFS-protocol. Volgens Opera zal dit een grote verandering teweeg brengen op het gebied van datatoegang. 

Opera gaat omtrent bovenstaande een samenwerking aan met het Amerikaanse crypto-bedrijf Wyre. Wyre maakt het mogelijk om gelijk vanuit je wallet cryptocurrencies zoals bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) te kopen met gebruik van een creditcard.

Charles Hame, Hoofd van de afdeling Cryptocurrency bij Opera Browser zei het volgende:

De mogelijkheid om cryptocurrecies te kopen zonder een exchange te gebruiken, gelijk vanuit je wallet, maakt het proces voor gebruikers een stuk eenvoudiger. De uitbreiding naar verschillende landen is erg belangrijk voor de verdere omarming van cryptocurrencies en blockchain-technologie.

Momenteel heeft Opera wereldwijd ruim 360 miljoen gebruikers. Opera gaf in een persbericht aan dat er een toename in gebruikers van 40% is waargenomen in de laatste helft van 2019.

Terwijl het de meesten lukt om het geduld te bewaren en de situatie te aanschouwen ziet analist David een aantal interessante ontwikkelingen in de koers van bitcoin (BTC): wederom bullish signalen! Toch is er volgens David reden om voorzichtig te zijn, zoals hij beschrijft in zijn net verschenen bitcoin koers analyse.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.100,00 Kopen
1
Litebit
Reviewed
€8.165,49 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.168,40 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.178,80 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.635,65 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: K.O. in aantocht voor financiële markt

Wat een tijd om in te leven. Er gebeurt op economisch vlak zo ontzettend veel dat het bijna niet bij te benen is. Waar...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.