Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

BitPay weigert grote donatie aan goed doel dat zich inzet voor Amazoneregenwoud

De cryptocurrency-betalingsverwerker BitPay is onder vuur komen te liggen nadat een donatie aan het goede doel Amazon Watch werd geweigerd. Het probleem zou te maken hebben met de limieten die zijn ingesteld op het account van het goede doel.

Amazon Watch is een goed doel dat zich inzet voor het behoud van het Amazoneregenwoud. De Amazone kwam de afgelopen dagen meerdere malen in het nieuws vanwege de hevige bosbranden. Een bezorgde donateur besloot daarom een grote donatie van $100.000 te doen aan het goede doel. Deze donatie kwam er echter niet doorheen:

@BitPay @BitPaySupport een donor, ongetwijfeld bezorgd over gruwelijke #AmazonFires probeerde vandaag $100.000 aan ons te doneren maar dit werd afgewezen omdat het een té hoog bedrag zou zijn. We willen contact opnemen met deze persoon om dit probleem op te lossen, maar we kunnen dit niet doen. We hebben jullie hulp nodig, ASAP. Dank je.

- Advertentie -

BitPay reageerde vervolgens door te stellen dat zij het probleem onmiddellijk op zouden pakken en contact zullen gaan leggen met de donateur. Daarnaast claimde BitPay dat Amazon Watch “de geaccepteerde donatiegroottes naar boven kan bijstellen” aangezien deze limieten er voor zouden zorgen dat grote donaties niet geaccepteerd werden. Later bleek dat dit niet mogelijk was, wat tot nog meer vertraging leed.

crypto_insiders_telegram_bannerAmazon Watch is vooral ontevreden met de service van BitPay. Zo zou het om hulp gevraagd hebben en slechts uren later een e-mail van BitPay hebben ontvangen met daarin de vraag wanneer ze konden bellen. Uiteindelijk heeft BitPay helemaal niet gebeld.

Ondanks het lange proces lijkt het grootste probleem nu opgelost te zijn. BitPay heeft de limieten op de rekening van Amazon Watch opgeheven waardoor het nu ongelimiteerde donaties kan ontvangen. Of de donatie van $100.000 alsnog is doorgekomen is onbekend.

Heb je maandag de laatste koersanalyse van onze analist David gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.258,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.301,80 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.318,63 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.320,69 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.366,94 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...