Timo Bult Timo Bult
16/08/2021 15:04 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 16/08/2021 15:04

Bitvavo noteert woensdag 10 nieuwe altcoins, lees in dit artikel 5 van de nieuwe noteringen!

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Bitvavo noteert woensdag 10 nieuwe altcoins, lees in dit artikel 5 van de nieuwe noteringen!

Foto: Bitvavo

Rectificatie: Op 16 augustus is geschreven over de vermeende notering van Travala (AVA) op Bitvavo; hetgeen berust op foutieve informatie uit de originele bekendmaking.

De Nederlandse crypto exchange Bitvavo dankt zijn populariteit onder andere aan zijn assortiment van altcoins op zijn handelsplatform. Begin augustus noteerde de exchange vijf nieuwe altcoins, waaronder dogecoin (DOGE), polkadot (DOT) en Binance coin (BNB). Maar het feest is nog niet afgelopen. Want komende woensdag komen er nog eens 10 nieuwe altcoins bij op Bitvavo! In dit artikel krijg je een kleine teaser van welke altcoins er bij zullen komen.

Bitvavo is een populaire Nederlandse exchange waar men op een overzichtelijk en goedkoop platform naast bitcoin (BTC) ook allerlei altcoins kan verhandelen. Ben je een hodler of actieve trader? Het maakt niet uit uit welk hout je gesneden bent, Bitvavo biedt aan iedereen (dus ook beginners) de tools om het handelen in crypto een eitje te maken. Nog een reden waarom Bitvavo zo populair is, zijn de betaalmogelijkheden. Men kan namelijk gemakkelijk crypto kopen via iDeal en SEPA. Ook zal je de klantenservice gewoon in het Nederlands kunnen benaderen. Een goede plek om te beginnen dus! (Tip: Met deze link krijg je de eerste €1.000 aan handelskosten gratis).

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Welke nieuwe altcoins gaat Bitvavo noteren?

Vanaf woensdag komen er dus nog eens 10 nieuwe cryptocurrencies bij op Bitvavo, waaronder de volgende vijf:

  • Travala (AVA)
  • The Graph (GRT)
  • Kusama (KSM)
  • Filecoin (FIL)
  • Algorand (ALGO)
Advertentie

Wat is Travala?

De komende dagen zullen we de bovenstaande cryptocurrencies kort introduceren. Vandaag beginnen we met Travala (AVA), een project dat het enorm goed doet. Het is een blockchain-project dat zich richt op toerisme. Op Travala kunnen vakantiegangers en andere reizigers met gemak een vakantie boeken in 230 landen bij meer dan 2 miljoen accomodaties.

Door de manier waarop Travala dit aanpakt is de gebruikerservaring stukken beter dan we bij traditionele boekingsbedrijven zien. Het biedt namelijk een enkel overzichtelijk platform waarop veel cryptocurrencies worden ondersteund. Ook spelen blockchain-technologie en getokeniseerde incentives een belangrijke rol. Op de blockchain worden bijvoorbeeld boekingsdata en reviews opgeslagen zodat de relevante partijen ze gemakkelijk in kunnen zien en niemand ze kan aanpassen. Verder valt in de whitepaper te lezen:

“Als Travala.com een protocol kan maken waarmee elke belanghebbende in de sector – luchtvaartmaatschappijen, hotels, autoverhuurbedrijven, andere aan de reis gerelateerde bedrijven en consumenten – rechtstreeks kan communiceren, en om dit te doen met behulp van een uniform protocol (API) dat direct afdwingbaar is op de blockchain, dan is er geen behoefte meer aan tussenpersonen als Amadeus en Sabre [reistechnologiebedrijven].”

Vanaf woensdag is AVA, het native token van Travala.com, te verhandelen bij Bitvavo. Nog geen account? Via deze link maak je gemakkelijk een account aan en krijg je de eerste €1.000 aan handelskosten gratis! In het volgende artikel kijken we naar The Graph.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie