Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

Crypto exchange Binance ontvangt ISO accreditatie voor goed beveiligingsbeleid

Een van ’s werelds grootste cryptocurrency exchanges, Binance, heeft een accreditatie van de International Organization for Standardization (ISO) ontvangen. Het is hiermee een van de eerste cryptocurrency-bedrijven die zo’n accreditatie ontvangt.

We zijn er trots op een van de eerste wereldwijde crypto-asset-platforms te zijn die ISO27001-accreditatie ontvangt.

- Advertentie -

Binance ontving de ISO 27001 certificatie van het Noorse accreditatieorganisatie DNV en het Britse UKAS. De eerstgenoemde organisatie is ’s werelds grootste erkende registrar en UKAS is de enige accreditatieorganisatie die wordt erkend door de Britse overheid. Kortom, de ISO 27001 certificatie maakt het waarschijnlijk makkelijker voor Binance om uit te breiden.

ISO 27001 toont namelijk aan dat Binance goede beveiligingsmaatregelen heeft geïmplementeerd. Het is onder andere in overeenstemming met Europese wetgeving rondom de beveiliging van persoonlijke gegevens, de GDPR en NIS cybersecurity reguleringen.

De CEO van Binance, Changpeng Zhao (CZ), zei het volgende in een verklaring:

Beveiliging is altijd de hoogste prioriteit geweest voor Binance en onze gebruikers, en we zijn vereerd dat Binance’s beveiligingsbeheer wordt erkend door de gerespecteerde DNV en UKAS, […] Het verkrijgen van de ISO-certificering is een belangrijk aspect van onze inzet omtrent beveiliging voor de industrie en onze gemeenschap.

Crypto Insider David heeft weer een nieuwe bitcoin (BTC) koers weekanalyse voor je klaarstaan! Benieuwd wat hij verwacht voor de lange termijn? Lees dan hier verder.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.239,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€8.294,86 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.304,65 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.306,08 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.346,50 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...