Home Nieuws Wallets en Exchanges Cryptocurrency exchange Coinbase lanceert tools voor beginnende handelaren

Cryptocurrency exchange Coinbase lanceert tools voor beginnende handelaren

- Advertentie -

Cryptocurrency exchange Coinbase heeft nieuwe tools toegevoegd op haar handelsplatform die beginnende cryptocurrency-handelaren moeten helpen betere keuzes te maken. Dat meldt de exchange in een blogpost gepubliceerd op 18 juli.

De nieuwe tools komen in de vorm van drie verschillende ‘handelssignalen’. Het eerste signaal, top holder activity, toont de activiteiten van de top 10% grootste cryptocurrency-handelaren op het platform en voornamelijk wat zij gekocht of verkocht hebben in de afgelopen 24 uur.

Het tweede signaal, hold time and popularity, laat het gemiddeld aantal dagen zien dat een bepaalde valuta wordt vastgehouden voordat het overgemaakt wordt in een nieuwe transactie, alsmede hoeveel klanten een bepaalde cryptocurrency vasthouden op het platform.

Het laatste signaal is price correlation, oftewel de correlatie tussen verschillende cryptocurrencies en hun koersen. Het toont hoe de prijzen van cryptocurrencies zich in relatie tot elkaar gedragen hebben in de afgelopen 24 uur. Is de correlatie hoog dan hebben de cryptocurrencies zich in dezelfde richting bewogen. Een lage correlatie betekent waarschijnlijk dat ze een tegengestelde richting zijn opgegaan.

Het doel van deze handelssignalen is om cryptocurrency-handelaren beter overwogen keuzes te laten maken. Vooral voor nieuwe mensen die de markt betreden zal dat een uitkomst zijn, maar iedereen heeft gratis toegang tot de tools op Coinbase. Volgens Coinbase zijn deze tools “de eerste in zijn soort in crypto.”

Brian Armstrong, CEO van Coinbase, reageerde onlangs op de uitingen van Trump omtrent cryptocurrencies als bitcoin (BTC) en Facebooks libra. Vorige maand lanceerde de exchange de Coinbase Card, een cryptocurrency debet kaart, in zes Europese landen waaronder Nederland.

Let jij nauw op de bitcoin-koers gaat doen? Onze eigen analist David heeft zijn visie weer in zijn wekelijkse analyse verwerkt. Zijn laatste artikel kan je hier vinden!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...